Je bent hier Home » Kerstpakketten Limburg » Kerstpakkettenidee.nl

Kerstpakkettenidee.nl

Kerstpakkettenidee.nl wil de beste kerstpakketten leverancier zijn!

Kerstpakketten idee – gevestigd in het rustieke mooie Limburg – is al vele jaren specialist op het gebied van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. De collectie bevat ruim 700 traditionele pakketten. Daarnaast biedt Kerstpakketten idee tevens ‘Eigen keuze kerstpakketten’ alsmede maatwerk mogelijkheden aan. Ieder jaar zorgen zij met een team van ongeveer 140 professionals dat de bestellingen keurig op tijd geleverd worden bij de afnemers op locatie.

Bekijk onze score op kiyoh
De lat ligt ieder jaar weer hoger, waardoor we mogen spreken van een groot vast klantenbestand dat ieder jaar weer bij ons terugkeert voor de aanschaf van originele en luxe kerstpakketten”.

Ieder jaar is het voor ons belangrijk om vernieuwende kerstpakketten samen te stellen. Ons team van specialisten is daarom ieder jaar druk in de weer om de laatste trends op te sporen en deze te verwerken in de samenstelling van onze kerstpakketten. Door ieder jaar veel aandacht aan nieuwe samenstellingen te schenken, kunnen wij onze klanten een breed scala aan kerstpakketten met mooie producten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket met luxe Italiaanse of Spaanse thema’s.

Premium kerstpakketten collectie 2017

De vernieuwde collectie wordt jaarlijks medio juli/augustus online beschikbaar gesteld. Ook dit jaar hebben wij onze collectie uitgebreid met diverse kerstpakketten. De teller staat dit jaar op ongeveer 700 verschillende kerstpakketten, waardoor er voor ieder wat wils te verkrijgen is. Daarnaast produceren wij ieder jaar originele collecties, waardoor er geen duplicaten van de voorgaande jaren terug te vinden zijn. Neem gerust een kijkje in ons vernieuwde assortiment van kerstpakketten en vind het pakket waarmee u uw collega’s wilt verrassen. Overigens raden wij u aan om uw kerstpakketten voor 2017 tijdig te bestellen om zodoende teleurstellingen te voorkomen.

Originaliteit ten top

Zoals eerder benoemd is ons team van specialisten de afgelopen maanden druk bezig geweest om voor u een nieuwe en originele collectie kerstpakketten samen te stellen. Door goed te monitoren wat de wensen en behoeften van onze doelgroep zijn, kunnen wij al jarenlang toonaangevende organisaties en instellingen in zowel Nederland als België, voorzien van goedgevulde kerstpakketten. Wilt u een beter beeld van de kwaliteit van onze producten en dienstverlening? Lees dan de reviews op een onafhankelijke beoordelingswebsite die wij hebben ontvangen van onze klanten.

Kerstpakketten op maat en inhoudsartikelen zelf kiezen?

Naast de traditionele kerstpakketten die wij aanbieden, bieden wij u het concept ‘Pakket op Maat’ aan. Met dit concept kunt u zelf een een kerstpakket samenstellen op basis van uw wensen en behoeften. U kan zelf de inhoud, aantal artikelen en de grootte bepalen. Het pakket op maat concept is beschikbaar bij een afname van minimaal 50 stuks. Mocht u meer informatie willen, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat u met een van onze medewerkers de mogelijkheden kan bespreken.

Bepaal je eigen kerstpakket en kies uit +1000 cadeaus!

Het eigen keuze concept biedt medewerkers de mogelijkheid aan om op basis van punten één of meerdere cadeaus uit te kiezen in onze grote kadoshop. Het assortiment van onze kadoshop bestaat uit +1000 cadeaus onderverdeeld in verschillende categorieën, namelijk: gadgets, elektronica, dagjes uit, toegangskaartjes voor pretparken, tijdschriften, goede doelen, belevenissen, tuin, boeken, wonen, audio en nog veel meer! De kadoshop is 24/7 geopend en bestelde cadeaus worden binnen 48 uur bezorgt op het door u opgegeven afleveradres.

Webshop volledig op maat

De kadoshop waarop u cadeaus kan bestellen wordt volledig aangepast op de uitstraling van uw bedrijf. Zo worden onder andere de bedrijfskleuren en het bedrijfslogo in de webshop verwerkt zodat u of uw werknemers cadeaus kunnen uitzoeken in een bekende omgeving. Daarnaast kunt u uw werknemers of collega’s verrassen met een zelf aangeleverde kerstboodschap. Benieuwd naar dit concept? Vraag dan nu kosteloos een voorbeeld webshop aan. Zo krijgt u een indicatie hoe uw keuzewebshop er uit ziet.

Gepersonaliseerde giftbox

Bij een afname van 500 stuks of meer, bieden wij u de mogelijkheid om een giftbox volledig van maatwerk te voorzien. Deze giftbox kan zowel op de voorkant, achterkant als zijkant worden voorzien van diverse kleuren en/of het bedrijfslogo. De giftbox wordt voorzien van een luxe giftcard waarop individuele inloggegevens staan waarmee u kan inloggen in de kadoshop.
Wat kan u nu verwachten?

  • Keuze uit verschillende mooie giftboxen
  • Chique giftcard bedrukt met uw bedrijfslogo
  • Gepersonaliseerde webshop compleet in uw huisstijl
  • Keuze uit +1000 cadeaus
  • Gratis demo webshop
  • Cadeaus worden binnen 48 uur geleverd

De voordelen voor u als werkgever zijn dat iedere medewerker zijn of haar eigen cadeau kan uitkiezen. Door het enorme aanbod heeft iedereen gegarandeerd een cadeau waar hij/zij tevreden mee is. Daarnaast kan door het puntensysteem één of meerdere cadeaus worden uitgekozen.

Klanten worden beloond voor hun aankoop!

Klanten die kerstpakketten bij ons bestellen belonen wij voor het gestelde vertrouwen in Kerstpakketten Idee. Met het zogeheten ‘Bonuskado’s stapelen’ belonen wij klanten met gratis cadeaus uit onze uitgebreide kadowebshop. U ontvangt van ons een e-mail met daarin de inloggegevens. Zodra u inlogt, ziet u bovenin het puntenaantal dat beschikbaar is gesteld. De hoogte van het puntenaantal is afhankelijk van de waarde van uw bestelling. Het e-mailadres waar de desbetreffende mail met inloggegevens naar toe mag worden gestuurd, kunt u opgeven zodra u zich in het winkelmandje bevind.
Heeft u een mooi cadeau gezien maar komt u enkele punten tekort? Geen probleem, het is mogelijk om de ontbrekende punten bij te kopen. Zo kunt u met een kleine aanbetaling toch dat ene cadeau in ontvangst nemen!

Kerstpakketten vanaf 10 euro!

Op Kerstpakkettenidee.nl zijn er al kerstpakketten vanaf 10 euro verkrijgbaar. Zo is het voor bedrijven met een klein budget toch mogelijk om een kerstpakket aan hun werknemers te schenken. Middels de diverse filters op de website kunt u eenvoudig een pakket selecteren. Er kunnen diverse filters worden gebruikt, namelijk: prijs, aantal artikelen, thema’s, magazijn, product, voorkeur en zelfs op kleur.

Bovendien is er dit jaar veel tijd geïnvesteerd in het uitbreiden en vernieuwen van de diverse thema’s. Zo zijn pakketten met landenthema’s erg populair dit jaar. Denk bijvoorbeeld aan pakketten met producten van oer-Hollandse oorsprong. Ook kerstpakketten met producten van Franse, Italiaanse of Oosterse origine zijn erg in trek.

Kerstpakketten Tip

Een van de grootste leveranciers van kerstpakketten en tevens een betrouwbare partner van ons is Kerstpakketten Tip. Zij beschikken over een omvangrijk assortiment met ieder jaar een voortreffelijke collectie kerstpakketten. Door de ervaring en expertise die Kerstpakkettentip.nl in de loop der jaren heeft opgedaan, weten zij iedere kerst weer talloze bedrijven te verrassen met unieke kerstpakketten. Benieuwd? Neem dan een gerust een kijkje op Kerstpakkettentip.nl.

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Contactpersoon
Dhr. L. Coolen

Telefoonnummer
+31 (0)495-843242

Kerstpakketten showroom
 Staat 42a, 6031 EM Nederweert (Limburg)

Email
info@kerstpakkettenidee.nl

Website
 www.kerstpakkettenidee.nl
www.kerstpakkettentip.nl

Mijn locatie
Bereken route