Kerstpakketten123.nl

Kerstpakketten Noord-Holland

kerstpakketten123

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Kerstpakketten van Kerstpakketten123.nl โ€“ Gegarandeerd een succes!

  De kerstpakketten van kerstpakketten123 kunt u terecht van A tot Z. Wij doen namelijk alles in eigen beheer. Wij ontwerpen de kerstpakketten zelf, kopen alles zelf in en pakken ook uw kerstpakketten zelf in. Zo hebben wij controle op ieder proces. Zoekt u een passend themapakket? Gericht op uw doelgroep? Wij helpen u graag om het juiste kerstpakket samen te stellen. Zo hebben wij in vorige jaren verschillende mooie kerstpakketten mogen samenstellen met een persoonlijke boodschap van de directie. Deze klant koos er voor om een kaasschaaf te bedrukken met hun logo, en aan de kaasschaaf een kaartje met persoonlijke kerstgroet (in vijf talen) van de directie. Dit hebben we in ieder kerstpakket gestopt en de reacties waren erg leuk!

  Waarom kiezen voor kerstpakketten123.nl?

  โ€“ Kerstpakketten op maat
  โ€“ Zelf samenstellen? Geen probleem!
  โ€“ Nette levering volgens afspraak
  โ€“ Klanten in heel Nederland en Belgiรซ
  โ€“ Al meer dan 20 jaar ervaring

  Elk jaar weer, een ruim aanbod kerstpakketten

  Ieder jaar kijken wij naar de nieuwste trends en leukste artikelen voor de nieuwe kerstpakketten.
  Wij streven ernaar om juist met bruikbare artikelen de kerstpakketten samen te stellen, ook op het gebied van etenswaren. Onze kerstpakketten kunnen verpakt worden in inpakfolie, zodat het echt een cadeau is. Ook hebben we kerstdozen met verschillende prints. De kerstpakketten mogen zelf samengesteld worden, zodat u echt een persoonlijk kerstpakket krijgt! Bestel op onze webshop of maak een afspraak om naar de showroom in Warmenhuizen te komen en laat u verbazen. Velen gingen u al voor!

  Voor ieder budget een kerstgeschenk

  Door ons groeiende klantenbestand met veel verschillende soorten bedrijven hebben wij altijd kerstpakketten voor ieder budget. Daarnaast is het bij ons mogelijk om zelf uw kerstpakketten of eindejaarsgeschenk samen te stellen.

  Kerstpakketten showroom in Warmenhuizen

  Onze kerstpakketten showroom is helemaal verbouwd. Kom gezellig kijken in onze vernieuwde showroom vlakbij Alkmaar, en wie weet kunt u gelijk iets proeven! Uiteraard helpen wij u met het samenstellen voor het leukste kerstpakket voor uw personeel.

  Onderdeel van Silvia Bruin Reclame-advies

  Kerstpakketten123.nl is onderdeel van Silvia Bruin Reclame-advies. Al sinds 1996 is Silvia Bruin reclame-advies een begrip op het gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten. Wegens het grote aanhoudende succes van onze kerstpakketten hebben wij hiervoor een landelijke, aparte website ingericht. Dus een overzichtelijke nieuwe plek voor de kerstpakketten en eindejaarsgeschenken, maar met dezelfde expertise en het enthousiasme wat u van ons gewend bent!

  PAKKETVOORBEELDEN

  Swipe for more

  Kerstpakketten123.nl

  Contactpersoon
  Mevr. Silvia Bruin

  Telefoonnummer
  +31 (0)226-422505

  Kerstpakketten showroom
  Bregweid 32, Warmenhuizen

  Email
  info@kerstpakketten123.nl

  Website
  www.kerstpakketten123.nl

  Twitter
  twitter.com/silviabruin

  Linkedin
  www.linkedin.com/company/silvia-bruin-reclame-advies