Kerstpakketten kiezen: voorkom dat iemand zich ongemakkelijk voelt

By manager | Kerstpakketten Blog

mei 25

kerstpakketten kiezen 2016

Kerstpakketten kiezen voor gevorderden: vanuit etiquette kijken naar kerstpakketten en eindejaarsgeschenken

Etiquette deskundige Anouk van Eekelen wil je uitdagen om vanuit etiquette te kijken naar kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Daarbij gaat het niet om strikte regels maar om de juiste instelling; verplaats je in een ander en voorkom dat iemand zich ongemakkelijk voelt.

Seminar

Op 15 september 2016 – tijdens de beurs RelatieZ in Jaarbeurs Utrecht – kun je gratis naar het seminar van Anouk van Eekelen. Hoe zorg je dat mensen blij zijn met het kerstpakket en zich gewaardeerd voelen? Dit is een vaak gestelde vraag bij ondernemers die elk jaar kerstpakketten kiezen voor hun bedrijf. Tijdens dit seminar vertelt Anouk over de geschiedenis en ontwikkeling van etiquette, hoe kan dit helpen bij het kiezen van kerstpakketten. Daarnaast spreekt zij over het waarom, wat en hoe van het relatiegeschenk en kerstpakket.

Wat kunt u het beste opschrijven in de begeleidende brief, hoe komt het goed over bij de ontvanger, immers iedereen is anders. En wat voor verpakking kun je het beste gebruiken en hoe en wanneer organiseert u het uitdelen?

Doel van het kerstpakket en eindejaarsgeschenk

Wat is eigenlijk je doel, wil je mensen verrassen, complimenten of is het gewoon een jaarlijkse verplichting? Wat zijn de mogelijkheden; kies je voor de cadeaubon, yogaclinic of origineel pakket? En hoe komt dit over op je medewerkers en zakenrelaties? Geef je een cadeau omdat je het zelf leuk vindt of heb je je verdiept in de ontvangers en zorg je voor iets dat zij juist leuk vinden? Hoe persoonlijker, hoe beter maar mensen zelf kerstpakketten laten kiezen kan ook de indruk wekken dat het bedrijf zich er makkelijk afmaakt. Het ideale kerstpakket bestaat niet maar met ankedote’s en voorbeelden uit binnen- en buitenland geeft Anouk van Eekelen inspiratie om voortaan een weldoordachte keuze te maken.

Handige tips

Kerstpakketten kiezen met Anouk van Eekelen

Daarnaast geeft Anouk ook tips over het hoe; wat kunt u het beste opschrijven in de begeleidende brief, hoe komt het goed over bij de ontvanger, immers iedereen is anders. En wat voor verpakking kun je het beste gebruiken en hoe en wanneer organiseert u het uitdelen? Met do’s en don’ts bent u weer helemaal op de hoogte van de nieuwste inzichten.

Anouk wil je inspireren om vanuit etiquette stil te staan bij de essentie van het relatiegeschenk en dit jaar een onuitwisbare indruk te maken. Uiteraard is er ook ruimte voor uw vragen. Bezoek op 15 september 2016 de beurs RelatieZ in Jaarbeurs Utrecht. Dan kun je gratis naar het seminar van Anouk van Eekelen.

Registreer – gratis entree