Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Brabant » Kerstpakket.net!

Kerstpakket.net!

kerstpakket.net kerstpakkettenHet perfecte Kerstpakket 2018 bij Kerstpakket.net! ✔ Ruim assortiment ✔ Scherp geprijsd ✔ Zelf samenstellen ✔ Gratis bezorging ✔ Unieke showroom.

Kerstpakket.net de Brabantse Kerstpakketten Specialist (B.K.S.) levert sinds 1999 kerstpakketten en relatiegeschenken aan bedrijven, instellingen en overheden. Klanten vanuit Nederland en België weten de weg naar ons te vinden. Met veel van hen hebben wij inmiddels een jarenlange zakenrelatie opgebouwd. Vanaf januari bezoeken wij beurzen in binnen en buitenland en kijken uit naar de nieuwste trends en de leukste artikelen. Deze artikelen combineren wij met de lekkerste food artikelen en creëren op deze manier de meest gewaardeerde en originele kerstpakketten. Al onze geselecteerde artikelen / producten voldoen aan onze hoge eisen en zijn van uitstekende kwaliteit. De door ons aangeboden kerstpakketten zult u nergens anders vinden. Wij leveren geen kerstpakketten aan wederverkopers en bieden geen kerstpakketten aan van andere inpakcentrales.

kerstpakketten van kerstpakketnet_nl

In onze webwinkel kerstpakket.net vindt u meer dan 100 verschillende kerstpakketten in diverse prijsklassen. Mocht u een kerstpakket interessant vinden maar voldoet deze niet (volledig) aan uw wens of budget dan is er natuurlijk de mogelijkheid om dit kerstpakket naar uw inzicht aan te passen. Dit kan op eenvoudige wijze tijdens een telefoongesprek met onze afdeling verkoop. U kunt uw kerstpakket (zonder meerprijs) naar eigen inzicht aanpassen bij een afname vanaf 40 stuks van dezelfde kerstpakketten. Wilt u volledig zelf uw kerstpakket samenstellen? Ook dat is mogelijk vanaf 40 stuks! Op deze manier kunt u volledig uw eigen kerstpakket idee realiseren.

Uniek zijn wij in onze branche door u de mogelijkheid te bieden online zelf een kerstpakket samen te stellen. Eenvoudig past u een bestaand pakket naar uw wens aan of stel snel een nieuwe samen. Na iedere actie past uw online pakket zich aan en laat representatief de geselecteerde producten (incl. stuks prijs) zien en de totaalprijs. Geen enkel bedrag komt er later bij.. alles is inclusief en wordt transparant weergegeven.

kofferkerstpakket_kerstpakketnet_nl

De Brabantse Kerstpakketten Specialist beschikt over een eigen showroom. Ook in 2018 bent u weer van harte welkom (graag maken wij met u een afspraak) in onze sfeervol ingerichte showroom waar alle kerstpakketten uitgestald staan. Daarnaast heeft u de keuze om uit duizenden artikelen uw eigen kerstpakket samen te stellen. Wij zijn sterk in maatwerk, en zien het als een grote uitdaging om u van een origineel en gewaardeerd kerstpakket te voorzien.

Het inpakken van uw kerstpakket gebeurt in onze eigen inpakcentrale. Dagelijks pakken wij met ons inpak team tussen de 1000 en 2500 kerstpakketten in. Indien u wenst pakken wij kosteloos een door u aangeleverde kaart of brief bij in uw kerstpakket. Wilt u zelf een artikel aanleveren, geen probleem mits deze in de geselecteerde kerstdoos past. Is er een grotere kerstdoos wenselijk dan kunnen wij deze tegen een kleine meerprijs verzorgen.

Alle ingepakte kerstpakketten worden in een geconditioneerde ruimte op ons bedrijf opgeslagen. Uw kerstpakketten worden door een team van eigen bezorgers afgeleverd op het door u aangegeven aflevermoment. Wilt u de bestelde kerstpakketten laten bezorgen op huis-, kantoor- of horeca adressen? Veel is mogelijk waarbij uw wensen uiteraard voorop staan.

U heeft tijdens het gehele bestelproces contact met één persoon die alle vragen vanaf offerte, logistiek tot nota kan beantwoorden.

Lees hier alles over kerstpakketten bestellen!

Waarom kiezen voor Kerstpakket.net ?

  • Ruim assortiment
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel, degene die betaald, die bepaalt
  • Zelf samen stellen
  • Prettig, persoonlijk en professioneel contact
  • Unieke showroom
  • Eén aanspreekpunt voor al uw vragen
  • Eigen inpakcentrale
  • Gratis bezorgen
  • Extra aandacht voor after sales

Onze klanten waarderen ons in 2017 met een 9.4 lees hier de reacties, vertrouw ons uw order toe en Beleef de pret van het kerstpakket bij Kerstpakket.net !

Graag zijn wij u van dienst.

showroom kerstpakket_net

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Kerstpakket.net!

Contactpersoon
Gerrit Krebaum

Telefoonnummer
 +31 (0)13 – 534 05 61

Kerstpakketten showroom
Turnhoutsebaan 15, 5051 DZ Goirle

Email
info@kerstpakket.net

Website
 www.kerstpakket.net

Mijn locatie
Bereken route