Een kerstpakket geven: Waarom? Daarom!

By manager | Kerstpakketten Blog

okt 03

Het lijkt nog ver weg maar voor u het weet is het weer zo ver: Kerstmis! Met nog een kleine drie maanden te gaan is dit hét moment om een kerstpakket voor uw werknemers uit te zoeken. Bent u er nog niet over uit of u dit jaar een kerstpakket geeft? Met het geven van een kerstpakket geeft u uw werknemers vooral het gevoel van waardering voor de inzet van het afgelopen jaar en dat is nu precies wat de werknemer het liefst ontvangt.

Uit onderzoek van Henry Robben, Nyenrode Business Universiteit (2013) blijkt dat het gevoel van waardering voor werknemers belangrijker is dan het ontvangen van geld. Het zegt iets over de relatie tussen de werkgever en werknemer. Het geven van een kerstpakket bezorgt u meer dan alleen blije medewerkers. Uw medewerkers worden hierdoor gemotiveerd en voelen zich meer met uw organisatie verbonden. Met name een kerstgeschenk waar aandacht aan is besteed, wordt door medewerkers goed ontvangen. Een goede reden om op zoek te gaan naar een origineel kerstpakket!

Maar wat geven we dan?

Om te voorkomen dat het kerstpakket achterin de kast of onderin de keukenla belandt, is het belangrijk om iets te geven waar u iedereen een plezier mee doet. Maar hoe doet u dat? De diversiteit onder medewerkers wordt steeds groter, waardoor het kiezen van het juiste cadeau steeds lastiger wordt. Het online keuzegeschenk wordt daarom steeds populairder. Een concept waarbij uw medewerkers zelf hun eigen cadeau uit kunnen zoeken, waarmee u zorgt voor gegarandeerde tevredenheid.

Feelingz; hét ultieme kerstgeschenk

Met online keuzecadeau Feelingz geeft u uw medewerkers de keuze uit de meest geliefde A-merk producten, belevenissen, cadeau cards, goede doelen, wijn & spijs en zelfs traditionele kerstpakketten. Het geefmoment is natuurlijk van groot belang, vandaar dat Feelingz standaard wordt geleverd in een luxe geschenkbox inclusief gratis presentje. Een cadeau dat u graag aan uw werknemers overhandigt. Wilt u zelf de afzender van uw kerstgeschenk zijn? Kies dan voor maatwerk en geef uw medewerkers een kerstgeschenk in compleet eigen (huis)stijl. Kijk voor meer informatie op feelingz.nl!

Medewerkers binden

Wilt u uw waardering op een andere manier aan uw medewerkers tonen dan door het geven van een kerstpakket? Ontdek welk loyaliteitsprogramma het beste aansluit bij de behoeften van uw organisatie.