Kerstpakket.expert

Kerstpakketten Specialisten

hoofdafbeelding-kerstpakket.expert
Kerstpakket-expert logo

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Kerstpakketten eenvoudig online samenstellen bij KerstPakket.expert!

  De maanden voor kerst zijn meestal de drukste tijden van het jaar. Heeft u geen gelegenheid om één of meerdere kerstshowrooms te bezoeken om een kerstpakket samen te stellen? Wij hebben de oplossing! Bij KerstPakket.expert kunt u, gemakkelijk en snel, online een kerstpakket samenstellen en bestellen. Dit kan al vanaf 20 stuks. U kunt dit op kantoor doen of gewoon thuis, de keuze is aan u.

  KerstPakket.expert heeft een ruim assortiment food en non-food artikelen online staan waarmee u zelf eenvoudig een kerstpakket op maat kunt samenstellen voor uw medewerkers of relaties. De producten zijn op overzichtelijke wijze onderverdeeld. U voegt simpelweg de gewenste artikelen toe aan het cadeaumandje en ze zitten in uw kerstpakket op maat. Als u in het cadeaumandje kijkt dan ziet u direct een afbeelding van het kerstpakket en de prijs exclusief en inclusief btw. Komt u niet uit met het budget of er nog budget over, dan kunt u artikelen verwijderen of juist nog extra toevoegen. De verpakking voor het kerstpakket kan ook online worden gekozen.

  Maak een account aan om het samengestelde kerstpakket op te slaan. U kunt het dan gemakkelijk delen met collega’s om te bespreken. De artikelen, uit de opgeslagen kerstpakketten, kunnen worden nog worden aangepast indien gewenst. Het uiteindelijk gekozen kerstpakket kan vervolgens makkelijk online worden besteld. De facturatie vindt plaats na levering. De kerstpakketten worden op één locatie in Nederland afgeleverd. Afleveren op meerdere locaties is mogelijk in overleg. Zijn er tijdens het samenstellen of bestellen vragen, laat het ons gerust weten dan helpen onze kerstpakket experts u graag verder.

  Als u minder dan 20 kerstpakketten nodig heeft of niet zelf een kerstpakket wilt samenstellen, kies dan voor onze kant-en-klaar kerstpakketten. In iedere budgetklasse zijn er mogelijkheden. Er zijn pakketten met verschillende thema’s. Selecteer het kerstpakket dat u aanspreekt en bestel ze direct online. Bekijk ons assortiment via de volgende link: https://www.standaardkerstpakket.nl/pakketten.

  U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Moordrecht, Tegelen of Tilburg. Een kerstpakket expert helpt u graag om een verrassend kerstpakket samen te stellen. In onze showrooms hebben wij een groot deel van het assortiment staan.

  KerstPakket.expert kort samengevat

  • Kerstpakket samenstellen vanaf 20 stuks
  • Online gemakkelijk en snel een kerstpakket samenstellen
  • Showrooms in Moordrecht, Tegelen en Tilburg
  • Kant-en-klaar kerstpakketten om uit te kiezen
  Ervaren kerstpakket experts

  Kerstpakket.expert

  Contactpersoon
  Lisa Duvalois

  Telefoonnummer
  +31 (0)78-3604019

  Kerstpakketten showroom
  Grote Esch 1195
  2841MJ Moordrecht