Je bent hier Home » Kerstpakketten Specialisten » Kerstpakket.expert

Kerstpakket.expert

Kerstpakket-expert

De maanden voor kerst zijn meestal de drukste tijden van het jaar. Het bezoeken van verschillende showrooms, om een kerstpakket samen te stellen voor medewerker of klanten, schiet er dan nog wel eens bij in. Hier is een oplossing voor bedacht. Bij kerstpakket.expert kan men zelf online een kerstpakket samenstellen. Dit kan vanaf kantoor of zelfs vanaf huis. Een gemakkelijke oplossing om snel een pakket op maat te maken.

Kerstpakket.expert beschikt over een collectie van meer dan 5000 artikelen. Alle artikelen kunnen individueel toegevoegd worden in het winkelmandje om zo een kerstpakket samen te stellen. Om het zoeken te vereenvoudigen zijn de artikelen onderverdeeld in verschillende categorieën. Na het registeren van de persoonlijke gegevens kunnen de kerstpakketten worden opgeslagen. Dit geeft de mogelijkheid om de samengestelde kerstpakketten te delen en door te spreken met eventueel andere collega’s. Daarnaast is er ook een foto te zien met alle samengestelde artikelen. Dit geeft een beeld hoe het kerstpakket eruit komt te zien. De artikelen, uit de opgeslagen kerstpakketten, kunnen makkelijk worden verwijderd of worden toegevoegd indien nodig. Het uiteindelijk gekozen kerstpakket kan vervolgens makkelijk online worden besteld. De facturatie wordt achteraf geregeld. De verpakking van het pakket kan tijdens het bestelproces uitgekozen worden. De pakketten worden vervolgens op 1 locatie in Nederland afgeleverd. Afleveren op meerdere locaties is mogelijk in overleg.

Nog makkelijker bestellen met standaardpakketten en selectiepakketten

Het bestelproces kan nog wat worden versneld. Hiervoor is er een ruime keuze aan standaardpakketten. Deze pakketten zijn kant en klaar en kunnen zo worden besteld. Het is alleen een kwestie van een standaardpakket uitzoeken. Geen tijd, maar toch een persoonlijke touch willen geven aan het kerstpakket? Dan kan er gekozen worden voor de selectiepakketten. Deze pakketten zijn al voor geselecteerd, waarbij er nog wel de mogelijkheid is om artikelen toe te voegen of te verwijderen.

Hulp nodig bij het samenstellen van kerstpakketten?

Deze nieuwe manier van het uitzoeken van kerstpakketten kan vragen oproepen. Uiteraard biedt kerstpakket.expert hulp bij het samenstellen van de kerstpakketten en worden de vragen direct beantwoord. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showrooms in Papendrecht, Moordrecht of Tegelen, waar na genoeg het gehele assortiment te vinden is.

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Kerstpakket.expert

Contactpersoon
 Robbert Duvalois

Telefoonnummer
+31 (0)78-3604019

Kerstpakketten showroom
Grote Esch 1195, 2841MJ Moordrecht

Email
 info@kerstpakket.expert

Website
www.kerstpakket.expert

Mijn locatie
Bereken route