Kerstmarkt voor medewerkers: kerstpakkettenparade

By manager | Kerstpakketten Blog

okt 20

kerstmarkt voor medewerkers
Wel eens overwogen om een kerstmarkt voor uw medewerkers te organiseren?

Op woensdagavond 16 december komt de kerstpakkettenparade van partycatering De Preuverie naar de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Deze kerstmarkt voor medewerkers bestaat uit kraampjes met o.a. wijn, kaas, sieraden, woonaccesoires, sportartikelen, beautyproducten etc. Aan elke doelgroep is hier gedacht.

Hoe werkt de kerstmarkt voor medewerkers

Bedrijven die naar de kerstpakkettenparade komen bepalen zelf vooraf het beschikbare budget voor het kerstpakket. Werknemers kunnen door middel van munten hun cadeaus afrekenen. De bedoeling is om, middels een informeel kerst evenement, bedrijven in staat te stellen om hun medewerkers op een originele manier te bedanken voor hun inzet!

We hebben al eens eerder op dit blog een melding gemaakt van deze opkomendeĀ kerstpakketten trend. Ā In dit artikel: kerstmarkt voor bedrijven lees je meer tips en vind je ook een checklist voor de organisatie.

Pop-up eventlocatie: een bedrijfsfeest op locatie

kerstmarkt voor medewerkers op locatieHet is uiteraard mogelijk om de kerstpakkettenparade met een winter barbecue en/of bedrijfsfeest voor uw medewerkers te combineren. Speciaal voor de kerstpakkettenparade wordt De Wagenwerkplaats omgetoverd in winterse sferen.

De kerstkraampjes komen te staan rond de Big Tent Trailer, een nieuwe pop-up eventlocatie. Compleet met een gezellig brandende haard, vuurkorven, live muziek en zitjes met schapenvachten.

Inlichtingen: Telefoonnummer 088 – 000 15 80 of via info@depreuverie.nl

Organisatoren van een kerstmarkt voor medewerkers

Er zijn, op het moment van schrijven, meerdere bedrijven gespecialiseerd in het organiseren van kerstmarkten en bedrijfsfeesten voor uw personeel. Wij hebben daarom voor u een overzicht gemaakt van de – bij ons bekende – organisatoren van deze kerstmarkten in Nederland. Dit overzicht kan worden aangepast, dus bent u zelf een organisator van kerstmarkten voor bedrijven en staat u er nog niet tussen? Neem dan eventjes contact met ons op of stuur ook een persbericht.

Art Poetry & Design
Adres: Metaalweg 4, Bunschoten
Telefoonnummer: 055-5997878
Email: info@kerstmarktspecialist.nl
Company of Gifts
Adres: Croy 32, Eindhoven
Telefoonnummer: 088-0225225
Email: info@companyofgifts.nl
Fromm Santa
Adres: Spuiweg 14, Lelystad
Telefoonnummer: 0320 – 233 966
Email: info@frommsanta.nl
Mc Air Event
Adres: 1e Industrieweg 2, Asperen
Telefoonnummer: 085 8769416
Email: info@uwkerstmarkt.nl
More Than Gifts
Adres: Biesland 1, Beverwijk
Telefoonnummer: 088 – 027 3600
Email: info@morethangifts.nl
MVO-Kado
Adres: Sparrenlaan 12, Maarn
Telefoonnummer: 06-22236520
Email: info@mvo-kado.nl
Zelfshop Kerstpakket Markt
Adres: Strieckenlaan 3, Loon op Zand
Telefoonnummer: 06-14635213
Email: saskia@zelfshopkerstpakket.nl