Is iedereen anders? Kerstgeschenken voor ‘Senioren’ tot ‘Millenials’

By manager | Kerstpakketten Blog

jul 13
kerstgeschenken millenials

Gratis inspiratiesessie // 15 september // 10:45 – 11:15 // Jaarbeurs Utrecht

We weten wel dat iedereen anders is maar toch geven we veelal onze medewerkers dezelfde kerstgeschenken. Best vreemd eigenlijk.

Zeker als je meeneemt dat consumententrends zich steeds meer bewegen richting individualiseren, personaliseren en customizen. Bovendien is de relatie tussen werkgever en werknemer veranderd en daarmee ook de verwachting naar elkaar toe. Wat betekent dit voor de functie van het kerstgeschenk? Is het überhaupt wel zinvol?

Diversiteit

En wat is de invloed van de Millenials? Je weet wel die doelgroep van jonge mensen tot 35 jaar die opgegroeid zijn met internet. En senioren: al in 2019 is de helft van de volwassenen in Nederland 50-plusser en die werken veelal tot hun 67e. Nemen we die diversiteit mee in onze beslissingen?

Gratis Inspiratie sessie

martin de winter directeur hokra

Martin de Winter – Directeur Hokra

‘Iedereen is anders!’ – het thema van de beurs RelatieZ – komt tot uiting in het seminar programma. Tijdens de beurs kun je korte inspiratiesessies volgen met handige tips en nieuwe inzichten voor de inkoop van kerstgeschenken. Martin de Winter (Directeur Hokra) zet helder uitéén wat de functie van het kerstgeschenk nu eigenlijk is en wat er verschuift binnen doelgroepen en hun verwachtingen. Hoe je daar rekening mee kunt houden en hoe je scenario’s maakt om tot een goed concept of plan te komen. Praktisch, leerzaam & leuk.

Aanmelden (Donderdag 15 september 2016 // Jaarbeurs Utrecht)