Kerstgeschenk voor alle Marktplaats.nl medewerkers

By manager | Kerstpakketten Blog

jul 07
Kerstgeschenk voor alle Marktplaats.nl medewerkers

Kerstgeschenk voor alle Marktplaats.nl medewerkers

De vraag:

Marktplaats.nl maakte als Kerstgeschenk de keuze alle medewerkers (m/v) een custommade softshell te geven. Maar zomaar een jack is vaak niet het gewenste jack…

Het resultaat:

Onze partners bij Marktplaats.nl zijn gaan googelen om een model jack te vinden dat allen mooi vonden. Wij ontvingen een afbeelding van het gewenste model en hebben dat vertaald naar een custommade Markplaats.nl branded uitvoering. Eigen kleur, eigen zippers met branding en verrassende borduringen. En per gewenste maat voor hem en haar geleverd!

Bent u ook op zoek naar leuke, originele kerstgeschenken? Mooie en passende relatiegeschenken? Opvallende eindejaarsgechenken? Inventiviteit en creativiteit? Betrouwbaarheid en kwaliteit?
Snelle levering indien mogelijk? Bedrukkingen, graveringen, borduringen of badges verzorgen naar ùw wensen? “Out of the box denkende” mensen voor eens een andere oplossing? Een écht onafhankelijke leverancier met véél ervaring (ruim 30 jaar)? Een partij die uw mailing van A t/m verZenden kan verzorgen? Custommade oplossingen via een wijd netwerk van agenten? Een partner die dus bij u past en met bovenstaande ècht “ontzorgt?”

“Dan zijn wij van Future World u graag van dienst!”

FUTURE WORLD
Houtvaartkade 28 C
2111 BS Aerdenhout
The Netherlands
+31 23 711 22 12 (phone)
+31 6 53 311 995 (cellphone)
info@futureworld.nl