Kant & Klaar Kerstpakket

Kerstpakketten Drenthe

Kantenklaarkerstpakket

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Naam: (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Extra bericht of verzoek (optioneel)

  Op zoek naar het juiste kerstpakket?

  Op kantenklaarkerstpakket.nl vindt u ze in alle soorten en maten waarmee u altijd slaagt. Makkelijk, snel en voor een goede prijs!

  Bestel je dit jaar een kant en klaar kerstpakket?

  Laat me raden. Je hebt deze keer geen tijd voor kerstpakket stress. Eerlijk is eerlijk. Het kan soms een lastige klus zijn om een origineel kerstpakket samen te stellen. En dan ook nog één die binnen je budget past.

  Gelukkig hoef je niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Wij hebben jaren lang ervaring en bezoeken tientallen cadeau beurzen in binnen- en buitenland. In januari begint ons inkoop team al met brainstorm sessies om de beste kant en klare kerstpakketten samen te stellen.

  on-trend kerstpakketten

  Een kant en klaar kerstpakket betekent bij ons niet `dertien in een dozijn`. Ons team van stylisten, trendwatchers en professionele inkopers streven elk jaar naar een vernieuwend en onderscheidend assortiment.

  Stuk voor stuk kerstpakketten met hippe designs en trendy producten van goede kwaliteit. Onze kerstpakketten zijn altijd on-trend. Daarom ben jij gegarandeerd van een een kant en klaar kerstpakket, zonder stress!

  Bezoek onze webshop met een verrassend breed aanbod; keuze uit meer dan 80 pakketten! Mooie, rijk gevulde pakketten, voor een goede prijs.

  Onze webshop is speciaal ingericht op het online bestellen van kerstpakketten. Binnen enkele klikken kies je een thema, prijscategorie en het aantal kerstpakketten dat je nodig hebt.

  Toch liever telefonisch geholpen worden? Neem dan contact op via 0524 – 225231. Je komt direct bij één van onze kerstpakket adviseurs terecht. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze en bestelling. Geen tijd om te bellen? Niemand houdt van wachten. Mail je vraag naar info@e-ditional.nl

  Waarom jij bij Kant & Klaar Kerstpakket een bestelling wilt plaatsen:

  ✓ Levering op het door jou bepaalde moment
  ✓ Vanaf € 9,95
  ✓ Geen minimum bestelwaarde
  ✓ Betaal op rekening

  Kant & Klaar Kerstpakket /
  E-ditional

  Contactpersoon
  Team Kant & Klaar Kerstpakket

  Telefoonnummer
  +31 (0)524-225321

  Kerstpakketten showroom
  Data 7a, 7741 MG Coevorden

  Email
  info@e-ditional.nl

  Website
  kantenklaarkerstpakket.nl