Kaaspakket.com

Kerstpakketten Friesland

Super Luxe Kerstgeschenk
Kerstpakket Kaas & Bier
Kaaspakket_com

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Het lekkerste Kerstpakket van Nederland

  Het is weer zover, het selecteren van het kerstpakket voor jouw collega’s. Dat lijkt mij een leuke maar vooral moeilijke klus. Hoe stel je iedereen tevreden? Met de grote diversiteit aan collega’s die jouw bedrijf of organisatie rijk is. Wij bieden juist die kerstpakketten die veel verschillende mensen blij maken.

  Zoek je een bijzonder en uniek kerstpakket. Met een budget van tussen de €40-€60. Een kerstpakket met de lekkerste biologische kazen en delicatessen van Nederland. Met kaas rechtstreeks van de boerderij. Dan zit je bij ons helemaal goed.

  Onze top 5 kerstpakketten zijn:

  1. Kerstpakket Met Kaas en Delicatessen
  2. Kerstpakket Biologische Kaas en Wijn
  3. Kerstpakket met Kaas en Bier
  4. Kerstpakket Vegetarisch
  5. Kerstpakket Luxe Kaasbox

  Alle producten worden gekozen op basis van: smaak, biologische herkomst en rechtstreeks van de producent.

  Friesland & Lokaal Betrokken

  Wij zijn gevestigd in Friesland. En hebben 3 locaties. In Sloten, Joure en Balk. En bedienen de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Wij zijn lokaal betrokken ondernemers. Met een grote liefde voor Friesland en haar bijzondere Boerenkazen. Maar betrekken ook kaas van Kaasboeren buiten Friesland. Alles rechtstreeks van de boerderij. Bedrijven en organisaties die kerstpakketten bij ons kopen zijn vaak lokaal betrokken, vinden duurzaamheid belangrijk. En willen iets geven dat voor iedereen leuk is. Door te verrassen met bijzondere en lekkere delicatessen.

  Nieuwe Smaken

  Naast dat onze kerstpakketten eerlijke en lekkere producten bevatten. Verrassen ze met nieuwe smaken. Met Food specialiteiten die je niet overal vindt. Alles vers van het mes. Ook de nootjes branden we zelf.

  Kerstgeschenk Compleet
  Borreldoos met Wijn & Bier

  Onwijs leuk verpakt

  Een kerstpakket moet vooral ook leuk zijn om te geven. Wij investeren enorm veel tijd in het zoeken naar originele, mooie en milieu vriendelijke verpakkingen. Geen saaie kerstdoos. Maar in een stevige passende cadeaudoos met lint. Onze verpakkingen hebben: "Het verrassingseffect"

  Biologisch & Vegetarisch pakket
  Luxe Kaasbox

  Wij komen graag in contact met jou!

  Ben je nieuwsgierig geworden? Ik laat je graag zien dat echt lekkere producten niet van ver hoeven te komen. Bel me! Wietske, tel. 0514 855118 of mail: wietske@kaaspakket.com

  PAKKETVOORBEELDEN

  Swipe for more

  Kaaspakket.com


  Contactpersoon
  Mevrouw Wietske Borger

  Telefoonnummer
  +31 (0)514 - 855118

  Kerstpakketten showroom
  Koestraat 24,
  8556 AB Sloten