Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Holland » Jongens X-Mas Goods & Gifts

Jongens X-Mas Goods & Gifts

Keuzekado - Jongens X-mas

Alles in één…

Wat je geeft is wat je communiceert. Een eindejaarsgeschenk is niets meer of minder dan één van de belangrijkste communicatiemomenten van het jaar.

Wat wil je communiceren, welk gevoel wil je overbrengen? Aandacht, kwaliteit, verrassing, verrukking, blijdschap.. Of het nu een kerstpakket of een keuzekado betreft, Jongens X-Mas heeft voor iedere organisatie en iedere vraag een verrassende oplossing. Soms niet wat je verwacht, wel wat je wilt. Met een vracht aan ervaring raken we je medewerkers op een treffende manier. Verrassend, onderscheidend, gericht, full service en in de juiste ‘taal’.

Profit en non-profit, overheid en bedrijfsleven, met passende en verrassende ideeën, superieure smaken in creatieve en fraaie verpakkingen communiceren wij op alle fronten.

Met alle disciplines in eigen huis van vormgeving en web tot inpak en logistiek geldt: It’s not about ideas, it’s about making ideas happen!
Hoe we dat doen? Neem een kijkje op onze website of bel of mail direct voor een afspraak!

Jongens X-mas blijmakersWaardering is onze missie!

Toen selfies nog niet bestonden en zelfs zwart-wit foto’s nog speciaal waren, was er een kleine melkboer in de Jordaan die de zaden heeft geplant voor één van de grootste horeca- en distributiecentra van Noord Holland; VHC Jongens.

Naast het openen van de cash & carry horeca groothandel wordt er in de 70’er jaren gestart met het samenstellen en inpakken van kerstpakketten. Door de explosieve groei en het succes van de kerstpakkettenverkoop, is er al lang geen sprake meer van een seizoensbedrijf. In 1997 wordt Jongens X-mas een aparte BV onder de paraplu van Jongens Beheer.

Wat met aandacht wordt gegeven creëert een blijvende herinnering. Met toewijding en passie zetten wij onze ervaring en creativiteit in, waarmee u uw medewerkers en relaties met een passend geschenk of geschenkpakket kan verrassen, motiveren en bedanken.

Keuzekado - It's not about, it's about ideas making happen

 

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Jongens X-Mas Goods & Gifts

Contactpersoon
Susanne Bottelier

Telefoonnummer
 +31 (0)75-6843216

Kerstpakketten showroom
Ambacht 22d, Oostzaan

Email
 info@jongensxmas.nl

Website
www.jongensxmas.nl

Mijn locatie
Bereken route