Jolly Dutch spellenleverancier
Jolly Dutch logo

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Naam: (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Extra bericht of verzoek (optioneel)

  Wie is Jolly Dutch? 

  Familie en vrienden om tafel brengen en een leuke avond bezorgen: dat is onze missie bij Jolly Dutch. Precies waarom we de leukste spellenuitgever van Nederland worden genoemd!

  Want naast ‘Jolly’ zijn we ook helemaal ‘Dutch’. We werken exclusief met Nederlandse spellenauteurs en produceren steeds meer van onze spellen duurzaam, zodat we ook kunnen bijdragen aan een betere wereld. We hebben inmiddels acht spellen op onze naam staan en gaan dat verdubbelen in 2022.

  Ook hebben we de Jolly Club opgericht: een abonnement waarmee jij om de maand de leukste kaartspellen van Nederlandse auteurs krijgt thuisgestuurd. Voor slechts 4,99 euro per maand ontvang je unieke kaartspellen die nog niet in de winkel liggen! De Jolly Club wordt ook veel ingezet als cadeau en kan uiteraard ook cadeau gedaan worden aan medewerkers.

  Jolly Dutch Kerstpakketten

  Als kerstpakketten leveren wij alle benodigdheden voor een geslaagde spellenavond; hapjes, drankjes en een goed spel.

  Er is een keuze uit vier verschillende soorten kerstpakketten.

  1. Eco-Pakket: alle spellen in dit pakket hebben het Eco-Friendly-Game certificaat en alle hapjes en drankjes zijn biologisch. We vinden het erg belangrijk als Jolly Dutch om bij te dragen aan een duurzame wereld, dus vandaar dat we focussen op eco-friendly bordspellen en ook dit kerstpakket.

  2. Grote-Mini-pakket: dit pakket is groots in het klein zijn. Al onze kleinere spellen qua formaat vindt u in dit pakket samen met allerlei mini-lekkernijen. Het beste tussendoortje!

  3. Medium-pakket: Voor de grote dorst vindt u in dit pakket onze spellen van een iets groter formaat samen met hapjes en drankjes die u gewend bent.

  4. All-In-Pakket: in dit pakket vindt u al onze spellen in één bundel. Zo komt u niks tekort als het om spelletjes gaat.

  De Spellen

  De spellen If It Fits, Kobito, Télos en Polders zijn allemaal uitgekomen dit najaar. Daarmee weet u dus zeker dat de ontvanger van het pakket iets nieuws krijgt. In de pakketten zitten in totaal vijf kleine spellen. Let wel op, dit is alleen klein in het formaat. Je zal niet met 15 minuten klaar zijn met een spel. De speelduur zit gemiddeld op 30 minuten.

  Naast een van deze kerstpakketten kunt u natuurlijk ook de Jolly Club cadeau geven aan uw medewerkers. Zo krijg ze een heel jaar lang kaartspellen thuisgestuurd. Wanneer u dit wilt, kunnen we hier een speciale cadeaubon of kerstpakket voor maken.

  PS. Bordspellen spelen is gezond: Naast dat bordspellen spelen gewoon heel erg leuk is om te doen, is het ook gezond om te doen. Spellenwijs.nl (2021) geeft 7 redenen waarom dit zo is.

  PAKKETVOORBEELDEN

  • Grote mini spellenpakket
   64,99
  • Eco spellenpakket
   49,99
  • Complete spellenpakket
   89,99
  • Medium spellenpakket
   49,95

  Swipe for more

  Jolly Dutch


  Contactpersoon
  Dhr. Adrie Drent

  Telefoonnummer
  +31 (0)6-51539864

  Kerstpakketten showroom
  Kazemat 39-b
  3905 NR Veenendaal  Insert Content Template or Symbol