JADOE geschenkenmakers

Kerstpakketten Friesland

JADOE geschenkenmakers

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Een creatief geschenk voor ieder geefmoment

  JADOE geschenkenmakers verzorgt creatieve geschenken voor personeel en relaties ter gelegenheid van alles wat er maar te vieren valt: een creatief kerstpakket, origineel relatiegeschenk, persoonlijk jubileumgeschenk of een andere bijzondere dag: voor ieder geefmoment een passende attentie die treffend symboliseert wat u wilt vertellen.

  Kwaliteit

  Of het nu gaat om leuke weggevertjes of samengestelde pakketten, om praktische cadeaus of exclusieve geschenken, wij gaan speciaal voor u op zoek. Daarvoor hebben we goede contacten met bekende en onbekende leveranciers in het hele land. Eén ding hebben al deze leveranciers gemeen: ze leveren kwaliteit. Net als JADOE geschenkenmakers

  Persoonlijk

  Tijdens een eerste afspraak zetten we uw wensen zorgvuldig op een rij. Voor wie is het? Voor welke gelegenheid? Wat wilt u ermee vertellen? Wij doen dat graag voor u: luisteren naar uw verhaal en op zoek gaan naar een passend en persoonlijk geschenk dat ‘net even anders’ is. 

  Een persoonlijke insteek combineren met inlevingsvermogen, dat is waar wij sterk in zijn. Uw verhaal is voor ons bijzonder genoeg om tijd in te investeren, zodat wij voor u een origineel en persoonlijk geschenk kunnen vinden of ontwerpen. Iedereen is graag bijzonder. U en wij ook.

  Aandacht

  Zodra de samenwerking beklonken is, gaan wij snel aan het werk. We kopen de cadeaus in, zorgen voor een originele (geschenk)verpakking en leveren alles compleet bij u aan. Aan wat wij afleveren is zichtbaar aandacht en tijd besteed. Het enige dat u nog hoeft te doen, is verspreiden. En ook dat kunnen wij u uit handen nemen.

  Ingrid Gerard en Vanessa Focke

  Ingrid Gerard en Vanessa Focke - JADOE geschenkenmakers

  Creatief & eigentijds

  Kortom: samenwerken met JADOE levert u tijd op. En natuurlijk een creatief geschenk. Aarzel niet en laat ons het werk doen. Op die manier kunt u zich richten op andere zaken die belangrijk voor u zijn.

  MIJOU | Kerstmarkt anno nu

  Een initiatief van JADOE geschenkenmakers is MIJOU (van mij, voor jou); een online concept waarbij wij samenwerken met zelfstandige, lokale winkeliers. Met MIJOU creëren wij de mogelijkheid om een kerstpakket samen te stellen met producten van uitsluitend winkeliers bij ú in de buurt (bakker, slager, boekwinkel, woonwinkel, etc.). Met MIJOU geeft u voor hetzelfde geld een cadeau dat altijd persoonlijk past. Bovendien helpt u de lokale economie, spaart u het milieu en werkt u aan uw goede naam. Goed werkgeverschap op alle fronten!

  Maatschappelijk verantwoord

  JADOE geschenkenmakers is aangesloten bij de branchevereniging Platform Promotional Products (PPP) en hebben de​ Code of Conduct onderschreven. Deze code committeert zich met de rechten van individuen, respecteert ons milieu, focust op naleving van (lokale) wet- en regelgeving én geeft specifieke aandacht aan mensenrechten en arbeidsomstandigheden voor werknemers. Wij staan vierkant achter eerlijk zakendoen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

  JADOE geschenkenmakers

  PAKKETVOORBEELDEN

  Swipe for more

  Jadoe geschenkenmakers 

  Contactpersoon 
  Mevr. Ingrid Gerard

   Telefoonnummer
  +31 (0)561-618510 

  Kerstpakketten showroom
  Stellingenweg 52
  8474 EB Oldeholtpade