Hello World Gifts

Kerstpakketten Specialisten

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Naam: (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Extra bericht of verzoek (optioneel)

  Over Hello World Gifts

  Wij zijn reeds 15 jaar actief in de Relatiegeschenken- en Kerstpakkettenbranche. Wij zijn gevestigd in een groot pand in Nootdorp. Hier kunt u het hele jaar door terecht voor Relatiegeschenken, Kleding en Kerstpakketten.
  Doordat wij graag brainstormen met onze klanten, leuke marketingconcepten aanbieden en hen gratis monsters leveren, willen wij aan onze klanten laten zien dat NEE niet te koop is. Onze klanten zijn “koning” doordat wij een goede prijs/kwaliteit leveren en wij onze afspraken nakomen.
  Door onze import uit het Verre Oosten staan wij garant voor een scherpe prijs en kunnen wij u een sterk marketing concept aanbieden.

  In onze Kerstshowroom is het mogelijk om vanaf 50 stuks al een Kerstpakket op maat te maken. U bepaalt de prijs en het thema en wij helpen u daarbij graag om iets samen te stellen waar iedereen blij mee is. Al jaren doen wij veel grote klanten in de Zorg.
  Of u nu 10.000 Kerstpakketten geleverd wilt hebben op 50 locaties of per adres, wij draaien onze hand er niet voor om. Zoals ik u aangaf, niets is ons te veel en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

  Qua Relatiegeschenken en Kleding is er keuze uit meer dan 70.000 artikelen. Wij hebben hierbij een grote variëteit aan klanten en dus ook aan producten. Samen met u gaan wij kijken welke artikelen het beste bij uw bedrijf passen. Hier leveren wij dan gratis monsters van zodat u ze eerst kan zien en voelen. Als u dan tevreden bent met de prijs dan kunnen wij de artikelen uitleveren binnen 2 – 3 weken met een logo of binnen een week zonder logo. Vanuit het Verre Oosten is het afhankelijk van het product wat wij met u uitwerken.

  Naast bovenstaand bedrijf hebben wij sinds 2015 ook een loyaliteitsbedrijf erbij, genaamd: Loyalty Queen. Wij kunnen u hiermee een op maat gemaakt spaarsysteem in een gesloten web omgeving aanbieden. De “spaarder” kan kiezen uit meer dan 700 geschenken. Deze site hebben we ook omgebouwd naar een Kerst cadeausite, genaamd; Sparkling Christmas. Al met een paar medewerkers kunnen wij u dit keuzeconcept aanbieden. Bij een bedrijf met meer dan 1000 mensen kunnen wij de site “op maat” voor u maken met uw eigen logo en tekst erop. De ontvanger kiest een cadeau uit en wij zorgen dat deze per adres (bij de mensen thuis) bezorgd wordt

  Swipe for more

  Hello World Gifts


  Contactpersoon
  Mevr., Pauline, van der Jagt

  Telefoonnummer
  +31(0)70 820 03 30

  Kerstpakketten showroom
  2631 RJ Nootdorp
  Laan van Ambacht 17