Het grootste kerstpakket van Nederland staat in Amersfoort

By manager | Kerstpakketten Blog

dec 11

grootste kerstpakket RTL

Bezoekers kunnen vandaag in Amersfoort direct iemand blij maken met een kerstpakket van ‘RTL viert de Kerst’. Op De Hof in Amersfoort staat donderdag 11 december het grootste kerstpakket van Nederland; groter nog dan de gemiddelde zeecontainer (6,5 meter lang, 3,5 meter hoog en 3 meter lang).

‘RTL Boulevard’-presentator Winston Gerschtanowitz: “Vorig jaar hebben we zo ontzettend veel mooie, lieve, ontroerende en grappige verzoeken gekregen, ik kan niet wachten om te horen wie de mensen in Amersfoort graag een kerstpakket willen geven. Dus kom allemaal naar De Hof in Amersfoort!”

RTL viert de Kerst

Mensen kunnen bij het enorme kerstpakket rechtstreeks iemand opgeven voor een pakket. Degenen met een goede reden om iemand een kerstpakket te gunnen, hebben de kans hun pakket direct mee te krijgen. De actie in Amersfoort is onderdeel van ‘RTL viert de Kerst’, gepresenteerd door ‘RTL Boulevard’. Dit jaar is de kerstactie groter dan ooit: 25.000 personen krijgen de kans om iemand anders te verrassen met een kerstpakket. Minister-President Mark Rutte gaf eerder al het eerste kerstpakket weg.

25.000 gratis RTL kerstpakketten

Van 09.30 tot 15.00 uur kunnen mensen persoonlijk iemand opgeven bij het grootste kerstpakket van Nederland. RTL en ‘RTL Boulevard’ vieren dit jaar de kerst groter dan ooit en zorgen dat 25.000 mensen een gratis kerstpakket kunnen weggeven aan iemand die het volgens hen echt verdient.
Iemand opgeven kan tot 24 december 16:00 via rtlviertdekerst.nl