Je bent hier Home » Kerstpakketten Zuid-Holland » Griffioen Precious Presents » kerstpakketten Leiden

Griffioen Precious Presents » kerstpakketten Leiden

Kerstpakketten showroom leiden

Kerstpakketten Leiden
kerstpakketten leiden showroom 1
Showroom: Rooseveltstraat 16, Leiden

Maak nu een afspraak voor een bezoek in onze kerstpakketten showroom aan de Rooseveltstraat 16 in leiden! Uiteraard kunt u uw kerstpakketten ook helemaal zelf samenstellen. Maak gerust een afspraak in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Sinds 1995

Startend als groothandel voor de juweliers- en antiquairbranche in zilveren en verzilverde gebruiksartikelen begon het succesverhaal van Griffioen Precious Presents in een kantoorpand aan de Kanaalweg te Leiden op 1 februari 1995. De showroom en het magazijn waren snel te klein en al spoedig werd uitgezien naar een groter pand. Het duurde echter toch tot 2001 voordat zich een geschikte plek voor een pand aandiende om de onderneming verder uit te bouwen. De activiteiten van de onderneming waren namelijk in die 6 jaar drastisch uitgebreid, met alle gevolgen van dien. De collecties werden groter en aangepast aan de vraag uit de markt, daar meer en meer afnemers uit het bedrijfsleven zich melden met specifieke vragen.

De collecties werden groter en aangepast aan de vraag uit de markt, daar meer en meer afnemers uit het bedrijfsleven zich meldden met specifieke vragen. Dit resulteerde in een aanvulling die thans varieert van een totale relatiegeschenkencollectie tot een uitgebreide kerstpakkettenrange.

Kerstpakketleverancier leidenDe ballpoints, paraplus, T-shirts en caps zijn niet meer weg te denken uit de collectie en met meer dan 50.000 kerstpakketten per jaar is Griffioen Precious Presents een serieuze partij in dit segment. Daarbij is de aandacht voor en de realisatie van een uniek geschenk nooit uit het oog verloren.
Enkele voorbeelden: verzilverde paperclipdoosje voor de bank met de leeuw, zilveren tulpen, klompen en Hollandse schaatsen voor diverse ambassades, bekers ter herinnering aan de geboorte van Prinses Amalia, verzilverde theelepels met specifieke topstukken (50 jaar bevrijding, huwelijk Prins Willem- Alexander & Prinses Maxima), en ook diverse artikelen voor koperen, zilveren of gouden huwelijken, sjaals met diverse ingeweven logo’s, voetballen, kerststallen, houten vrachtauto’s met “origineel”doek, vlaggen en banners voor sportevenementen en bedrijven en niet te vergeten in 2006 een speciale collectie met betrekking tot de 400ste verjaardag van Rembrandt van Rijn.

Inkoop

De artikelen worden betrokken van producenten over de hele wereld, waarbij Europa en Azië verreweg het leeuwendeel leveren. De productietijden worden met de toenemende 24-uurs economie steeds korter en geven hierdoor meerdere mogelijkheden voor de toekomst. 2016 belooft voor Griffioen Precious Presents weer een bijzonder jaar te worden. Uitbreiding van activiteiten en samenwerkingen zullen zorg dragen voor een groei, waarbij juist het gezicht van Griffioen Precious Presents zich blijft onderscheiden met haar verrassende collecties en opvallende service.

Het kerstpakket is fiscaalvriendelijk

Klik kerstpakket-fiscaal-vriendelijk voor meer informatie over de fiscale voordelen vanaf 2015.

Griffioen Precious Presents in Leiden: 20 jaar kwaliteit en originaliteit.

kerstpakketten leverancier leidenMet meer dan 10.000 verschillende zilveren en verzilverde standaardartikelen, vaak in combinatie met kristal of hout, behoort onze collectie tot de grootste van Nederland. Wij betrekken deze artikelen regelrecht bij gespecialiseerde productiebedrijven.

Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om maatwerk voor uw organisatie te verzorgen. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom in Leiden (Zuid-Holland).

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Griffioen Precious Presents

Contactpersoon
Dhr. C. Griffioen

Telefoonnummer
 +31 (0)71-5324500

Kerstpakketten showroom
Rooseveltstraat 16, 2321 BM Leiden

Email
info@griffioen-leiden.nl

Website
www.griffioen-leiden.nl

Mijn locatie
Bereken route

Eén reactie

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.