Duurzame kerst- en eindejaargeschenken van Greengiving

Uw medewerkers, relaties en klanten verdienen waardering. Een simpel dankjewel kunt u dan kracht bijzetten met een uniek kerst- of eindejaarsgeschenk. Geen idee wat u nu weer voor origineels moet verzinnen? Laat die hoofdbrekens voor wat het zijn en laat u adviseren door Greengiving!

De voordelen van een eindejaarsgeschenk van Greengiving

U wilt geen standaard kerstpakket, maar juist een unieke touch aan elk pakket. Dit is precies waar Greengiving goed in is, want wij zijn gespecialiseerd in duurzame relatiegeschenken. Wilt u daarom een gepersonaliseerde Dopper of Tony’s Chocolonely reep aan het kerstpakket voor uw personeel toevoegen? Geen probleem, wij bedrukken deze met uw logo of wens waardoor u een exclusief eindejaarsgeschenk kunt weggeven. Door een duurzaam product in te zetten waar een verhaal achter zit, krijgen uw kerstpakketten een ecologisch verantwoorde boost. Of u nu één geschenk wilt of duizend, u kunt altijd bij Greengiving terecht.

Uw kerstpakket samenstellen in onze showroom

Door een kijkje te nemen in onze showroom krijgt u een beter beeld van het kerstpakket. Hoe komt het eruit te zien, hoe voelt het en wat is leuk om te combineren? Hierbij geven onze verkoopspecialisten u uitstekend advies, waarbij we alles doen om het eindejaarsgeschenk perfect op uw bedrijf en uw missie te doen aansluiten. Zo kunt u nét dat beetje extra waardering laten zien aan uw relaties en personeel, zonder dat dat u extra moeite kost. We zien er naar uit om u te ontmoeten!

Waar moet ik zijn?

In Barneveld natuurlijk! Aan de Plantagelaan 24 staat de koffie klaar. Hier kunt u terecht voor bakken advies en inspiratie op het gebied van exclusieve kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Maak nu een afspraak:

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Greengiving

Contactpersoon
Dhr. F. Floor

Telefoonnummer
+31 (0)342-745770

Kerstpakketten showroom
Plantagelaan 24, 3772 MB Barneveld

Email
info@greengiving.nl

Website
www.greengiving.nl