Gratis kerstpakket in ruil voor kapotte lampen van Wecyle

By manager | Kerstpakketten Blog

dec 02
gratis kerstpakket

Beeld uit de kerstpakketten campagne van Wecycle

Tot en met vrijdag 18 december kun je een gratis kerstpakket winnen in ruil voor kapotte lampen.

Wecycle staat bekend om ludieke acties waarmee ze mensen stimuleren hun afgedankte producten in te leveren, dit najaar maakt men kans op een gratis kerstpakket. Deelname gaat volledig digitaal: lever je oude tl-buizen of andere lampen in bij de groothandel. Check in via je smartphone op de actie website van Wecycle. En maak kans op een gratis kerstpakket.

Kerstpakket in ruil voor oude lampen
gratis kerstpakket wecycle

Gratis kerstpakket Wecycle t.w.v. € 31,78 incl. BTW

Er zijn in totaal 135 kerstpakketten digitaal verstopt bij de deelnemende groothandels. In het kerstpakket zitten (h)eerlijke traditionele lekkernijen. De pakketten worden op willekeurige tijdstippen toegekend aan de klant die incheckt bij de inleverbak of de servicebalie. De winnaars ontvangen het pakket via de post op het opgegeven adres. De waarde van het kerstpakket bedraagt € 31,78 incl. BTW.

Deelnemende groothandels

De gratis kerstpakketten zijn digitaal verstopt bij alle inleverlocaties van de deelnemende groothandels. De lampen kunnen ingeleverd worden in de inleverbakken of bij de servicebalie. Dit kan bij Hornbach, Oosterberg, Rexel, Solar en VIHAMIJ.

Over Wecycle

Wecycle is een non-profitorganisatie en organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste). Wecycle wil zoveel mogelijk e-waste inzamelen en werkt hiervoor onder meer samen met 90 procent van de gemeenten, kringloopbedrijven, winkels, installateurs en groothandels. Wecycle zorgt in opdracht van producenten en importeurs voor verantwoorde inzameling, garandeert recycling met een hoog milieurendement en rapporteert hierover aan overheid en samenleving. De Actie loopt van maandag 30 november 2015 tot en met vrijdag 18 december 2015.

gratis wecycle kerstpakket vrouw

Opvallende actie van Wecycle: Win een kerstpakket met je oude lampen!