Geef groen, geef een BloomsBox!

Kerstpakketten Blog

BloomsBox luchtzuiverende planten - duurzaam relatiegeschenk

Geef groen, geef een BloomsBox!

En steek je medewerkers tegelijkertijd een hart onder de riem in deze bijzondere tijd…

Het zijn rare tijden. Ongetwijfeld zal 2020 de geschiedenisboeken in gaan als het ‘Coronajaar’. Voor velen is het een onzekere periode. Blijf ik gezond? Hoe gaat het met mijn bedrijf? Wat gaat er met de economie gebeuren? Juist in tijden van onzekerheid is het belangrijk medewerkers jouw waardering te laten blijken!

Met een BloomsBox van Blooms out of the Box geef je niet alleen een origineel en duurzaam cadeau, je geeft er ook een gezond cadeau mee, en je steekt je medewerkers een hart onder de riem!

De BloomsBox is een wijnkistje dat in plaats van met wijn, gevuld is met luchtzuiverende planten. Het kistje is zowel de verzendverpakking, als ook de waterdichte plantenpot. Er wordt dus geen onnodig verpakkingsmateriaal gebruikt voor het versturen van de planten. Na ontvangen schuif je het deksel van de kist, haalt de planten er uit, vult de kist met water en hangt de planten terug in het deksel. De planten geven zichzelf vervolgens water, door middel van een touwtje dat onder uit de plantenpotjes steekt.

BloomsBox gepersonaliseerd

De planten in de BloomsBox zuiveren de lucht van schadelijke stoffen en zetten CO2 om in zuurstof. Daarnaast is wetenschappelijk bewezen dat planten rustgevend werken, en een positief effect hebben op de gemoedstoestand en het concentratievermogen. Hierdoor, en doordat de planten door het slimme watergeefsysteem vrijwel geen zorg nodig hebben, is de BloomsBox een ideaal cadeau voor de nieuw ingerichte thuiswerkplek!

BloomsBoxinstructies

Op de BloomsBox kan jouw bedrijfslogo gegraveerd worden. Of je wenst je collega’s een fijne kerst met de BloomsBox ‘Merry X-mas’. Of je steekt ze een hart onder de riem in deze tijd met een BloomsBox ‘Hart onder de riem’. Een groen, gezond en origineel cadeau voor op kantoor,  in de huiskamer, of juist voor op die nieuw ingerichte thuiswerkplek!