Ga zelf aan de slag met uw eigen kerstpakket

By manager | Kerstpakketten Blog

okt 18

Stel je eigen kerstpakket samen

Wil je dit jaar jouw collega’s een bijzonder kerstpakket geven? Stel dan zelf jouw eigen kerstpakket samen. Hieronder vind je tips die je alvast op weg helpen.

Tip 1:  Bedenk een thema

Door met een thema te werken is het makkelijker om de geschikte kerstgeschenken uit te kiezen. Het kan een thema zijn die past bij jouw organisatie of collega’s. Of een thema die een heel ander verhaal verteld. Denk aan thema’s zoals de kleur goud, lang tafelen of samenzijn. Binnen het ruime assortiment van Makro Kerstpakketten vind je hier genoeg inspiratie voor. Op onze website vind je verschillende categorieën die je op ideeën kunnen brengen. Denk  bijvoorbeeld aan Hollandse, Traditionele of Originele categorieën. Ook kun je onze thema’s van 2016 bekijken voor inspiratie.

Tip 2: Kom naar onze showrooms

We hebben een breed assortiment met ruim 70 kerstpakketten en meer dan 1.500 artikelen. Hierbinnen zitten populaire kerstpakketten, waar je de leukste producten uit kunt halen om deze vervolgens te combineren. Haal artikelen uit de gewilde pakketten en geef je eigen draai aan het kerstgeschenk. Laat je alvast inspireren op de website of maak een afspraak in een van onze showrooms.

Tip 3: Combineer food & non-food in jouw kerstpakket

We zijn allemaal gek op eten! Maak daarom een mix van non-food en food producten. Zo kun je bijvoorbeeld een mooi draaiplateau cadeau geven en dit combineren met passende etenswaren. Ook als je bijvoorbeeld kiest voor de Aziatische keuken zijn er leuke non-food producten zoals een wokpan die passen binnen jouw thema. Op deze manier geef je een complete set aan cadeaus, die perfect op elkaar aansluiten.

Tip 4: Bijzondere extra’s

Niet alleen kun je nadenken over de inhoud, maar ook over leuke toevoegingen die jouw kerstpakket extra speciaal maken. Geef bijvoorbeeld leuke cadeaus die verpakt zijn in complimenteuze verpakkingen, die jouw waardering extra laten zien. Wil je het nog persoonlijker maken? Personaliseer dan jouw op maat gemaakte kerstpakket. Dit soort bijzondere extra’s maken het uitpakken onvergetelijk!
Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Ga dan snel naar onze website en ontdek de mogelijkheden van Makro Kerstpakketten.