Florisgifts: 10 jaar jong!

By manager | Kerstpakketten Blog

jun 10

patricia tang / antoin van delst

Florisgifts uit Rotterdam bestaat deze week precies 10 jaar. Ze hebben in het afgelopen decennium grote stappen, en stapels mooie kerstpakketten en relatiegeschenken gemaakt.

Donderdag 9 juni waren klanten en leveranciers van Florisgifts uitgenodigd voor een borrel op het dak van hun showroom en kantoor in de voormalige Vlasfabriek in Rotterdam. Onder dit bericht de foto’s.

Begin

Van de kerstpakkettenbranche hadden ze al een paar jaar geproefd. Voordat Antoin van Delst, met zijn toenmalige compagnon, in 2006 Florisgifts startte werkte hij voor De Bijenkorf B2B geschenkenservice. En zoals dat gaat: als je het zelf allemaal beter weet, dan ga je dat doen. Met het gebruikelijke voor- en tegenspoed werd Florisgifts een, ietwat gekke, maar constante factor in de relatiegeschenken en kerstpakketten branche. Opvallend anders-dan-anders presenteren ze zich elk jaar op PromZ Event, de grootste branchegerelateerde beurs in Nederland. Met hun opvallende stand trekken ze iedere keer weer nét dat beetje extra aandacht bij potentiële nieuwe klanten.

florisgifts 10 jaar

Antoin van Delst en Patricia Tang

Aanstekelijk enthousiasme

In 2014 verscheen Patricia Tang – precies op het juiste moment – ten tonele. Een ongekende symbiose tussen deze twee zakelijke compagnons tilt het bedrijf elk jaar naar een hoger niveau. Met haar evenementenbureau en zakelijke instinct werd het aanbod van Florsigifts verder verbreed. Het aanstekelijke enthousiasme spat van alle medewerkers af.

Rotterdam

Dat florisgifts is gevestigd in de mooiste stad van Nederland, scheppen ze graag over op. De vernieuwingsdrift van de Rotterdamse ondernemers maakt van Rotterdam een waanzinnig interessante plek. Een plek waar alles lijkt te kunnen en waar nog heel veel te ontdekken valt. Florisgifts communiceert in dezelfde heldere taal en is met een dwingend ritme aan het groeien. Het bedrijf krijgt, net als de stad, een steeds grotere aantrekkingskracht op ondernemers met nationale of internationale ambities.

Een vernieuwend bureau

Florisgifts claimt te zien wat de rest nog niet ziet. Florisgifts geeft een nieuw elan aan relatiegeschenken, hippe give-. away’s of kerstpakketten. Medio september starten ze een nieuw initiatief. Bekenden van Florisgifts zullen niet verbaasd zijn om te horen dat het iets te maken zal hebben met echte Rotterdamse producten.

showroom florisgifts 10 jaar

Florisgifts: Patricia, Ria, Wesley, Antoin en Nelly