Fairtrade Kerstpakketten: het is echt WAAR!

By manager | Kerstpakketten Blog

sep 04

fairtrade kerstpakketten

Het is echt WAAR! Fairtrade Kerstpakketten met prachtige producten, soms letterlijk uit het goede hout gesneden. Maar altijd verantwoord, duurzaam, biologisch of recycled.

Greenmotion (uit Heemstede) start een duurzame samenwerking met WAAR en TTP Fair Green Concepts, waarbij Greenmotion exclusief de BtB markt voorziet van unieke eerlijke Fairtrade Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken.

Een bewuste keuze!

WAAR biedt een gevarieerd assortiment van bijzondere cadeau’s met een goed verhaal. Al de producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Veel aandacht is daarbij besteedt aan het design.

Preview van de concepten laten we zien op de beurs RELATIEZ stand A060.

WAAR en duurzaamheid
WAAR heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Naast verantwoorde producten in de Fairtrade Kerstpakketten voert WAAR duurzaamheid ook door in haar bouw en inrichting. Er wordt in iedere winkel gebruik gemaakt van duurzame materialen als ecologische verf, FSC-hout, spaarlampen en een natuurproduct als beton. De communicatie van WAAR gaat zoveel mogelijk online en digitaal. De signingborden in de winkel zijn van FSC hout en de signing houders van recycled karton. Zelfs het inpakken van cadeautjes en kerstpakketten gebeurt met recycled en fairtrade papier.
WAARborgen
WAAR staat voor fairtrade en duurzaam. Alle WAAR producten zijn voorzien van een keurmerk of social label. Deze keurmerken noemen wij de WAARborgen. Elk product in het WAAR assortiment is voorzien van een WAARborg. Het overgrote deel van de collectie van WAAR is afkomstig van erkende importeurs of is voorzien van een Max Havelaar keurmerk.

Greenmotion

www.greenmotion.nl
Elles van Millingen T.023-5470700 M.06-55158955 E. elles@greenmotion.nl

fairtrade kerstpakketten samenwerking WAAR