Je bent hier Home » Kerstpakketten Overijssel » Erik Kuiper Relatiegeschenken

Erik Kuiper Relatiegeschenken

Kerst is bij uitstek de tijd van het jaar om uw medewerkers en relaties te bedanken voor hun inzet en loyaliteit die u het afgelopen jaar van hen hebt mogen ervaren.
Uit recent onderzoek is onlangs nog gebleken dat een traditioneel kerstpakket nog altijd het meest gewaardeerd wordt en wint aan populariteit.

On-line keuze programma

Wij bieden u de mogelijkheid om uw medewerkers of relaties een on-line keuzeprogramma aan te bieden waar men dan een keuze kan maken uit bijvoorbeeld verschillende pakketten, cadeaubonnen, huishoudapparatuur of goede doelen. Zo kan iedereen kiezen voor het geschenk dat het best bij hem/haar past. Wenst u meer informatie bel of mail ons en we lichten graag toe hoe e.e.a. in zijn werk gaat.

Luxe verpakking

Wij komen nog al eens klanten tegen die bij ons een leuke verpakking kopen en de levensmiddelen zelf aanschaffen bij een klant/relatie. Bekijk onze site eens daarop staan veel mogelijkheden voor een leuke verpakking,
zoals een ijzeren mand, een stoere reistas, handige koeltas/box, decoratief houten krat en nog veel meer items om uw geschenken in aan te bieden.

Erik Kuiper Kerstpakketten Erik Kuiper Relatiegeschenken kerstpakketten

Wie zijn wij

Het hele jaar door verkopen wij promotionele artikelen, drukwerk, sportprijzen, werk-, sport- en promotionele kleding. Vanaf juni starten we al met het aanbieden van de eindejaarspakketten en zijn daarmee zeer succesvol.
Dagelijks bezoeken onze buitendienstverkoopsters onze klanten en geven hen de juiste adviezen over de bedrukte producten maar ook bezoeken ze veel klanten om kleding te passen die dan later wordt geleverd inclusief het logo van de klant. In onze showroom in het Twentse Den Ham bent u op werkdagen van harte welkom tussen 8.00 uur tot 17.00 uur, buiten deze openingstijd bent u welkom op afspraak.Erik Kuiper Relatiegeschenken Showroom Kerstpakketten showroom Overijssel

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Erik Kuiper Relatiegeschenken

Contactpersoon
Dhr. Erik Kuiper & Michel Tigelaar

Telefoonnummer
 +31 (0)546 – 65 66 00

Kerstpakketten showroom
Vriezendijk 38, Den Ham

Email
 info@erikkuiper.nl

Website
www.erikkuiper-relatiegeschenken.nl

Mijn locatie
Bereken route