Erik Kuiper Relatiegeschenken

Kerstpakketten Overijssel

Erik Kuiper Relatiegeschenken bedrijfspand
Erik Kuiper Relatiegeschenken logo

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Al jaren uw partner voor het juiste kerstpakket of mooie eindejaarsgeschenk.

  Kerst is bij uitstek de tijd van het jaar om uw medewerkers en relaties te bedanken voor hun inzet en loyaliteit die u het afgelopen jaar van hen hebt mogen ervaren.
  Uit recent onderzoek is onlangs nog gebleken dat een traditioneel kerstpakket nog altijd het meest gewaardeerd wordt en wint aan populariteit.

  On-line keuze programma

  Wij bieden u de mogelijkheid om uw medewerkers of relaties een on-line keuzeprogramma aan te bieden waar men dan een keuze kan maken uit bijvoorbeeld verschillende pakketten, cadeaubonnen, huishoudapparatuur of goede doelen. Zo kan iedereen kiezen voor het geschenk dat het best bij hem/haar past. Wenst u meer informatie bel of mail ons en we lichten graag toe hoe e.e.a. in zijn werk gaat.

  Luxe verpakking

  Wij komen nog al eens klanten tegen die bij ons een leuke verpakking kopen en de levensmiddelen zelf aanschaffen bij een klant/relatie. Bekijk onze site eens daarop staan veel mogelijkheden voor een leuke verpakking,
  zoals een ijzeren mand, een stoere reistas, handige koeltas/box, decoratief houten krat en nog veel meer items om uw geschenken in aan te bieden.

  Wie zijn wij

  Het hele jaar door verkopen wij promotionele artikelen, drukwerk, sportprijzen, werk-, sport- en promotionele kleding. Vanaf juni starten we al met het aanbieden van de eindejaarspakketten en zijn daarmee zeer succesvol.
  Dagelijks bezoeken onze buitendienstverkoopsters onze klanten en geven hen de juiste adviezen over de bedrukte producten maar ook bezoeken ze veel klanten om kleding te passen die dan later wordt geleverd inclusief het logo van de klant. In onze showroom in het Twentse Den Ham bent u op werkdagen van harte welkom tussen 8.00 uur tot 17.00 uur, buiten deze openingstijd bent u welkom op afspraak

  PAKKETVOORBEELDEN

  • Stoer op de Plank kerstpakket
   Stoer op de Plank
   42,50

  Swipe for more

  Erik Kuiper Relatiegeschenken

  Contactpersoon
  Dhr. Michel Tigelaar

  Telefoonnummer
  +31 (0)546 - 65 66 00

  Kerstpakketten showroom
  Vriezendijk 38, Den Ham


  Insert Content Template or Symbol