Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Brabant » Elan Gifts

Elan Gifts

kerstpakket elan giftsVoor een origineel kerstpakket ga je naar Elan Gifts BV in Breda!

Elan Gifts is een jong en dynamisch bedrijf dat bestaat uit een team van enthousiaste creatievelingen met een passie voor unieke kerstpakketten en relatiegeschenken. Naast onze collectie van kant-en-klare kerstpakketten, ontwikkelen we ook op maat gemaakte kerstpakketten en kerstgeschenken.

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket waarmee je je medewerkers echt kunt verrassen dit jaar? Of wil je zelf een kerstpakket samenstellen dat naadloos aansluit op de kernwaarden van je organisatie? Wat je ook zoekt, wij gaan het voor je vinden!

Kant-en-klare kerstpakketten

Bij Elan Gifts heb je een ruime keuze uit kant-en-klare kerstpakketten en kerstgeschenken. In onze webshop vind je ruim 275 kant-en-klare geschenken variërend van € 5,85 tot € 122,50. Nagenoeg alle kerstpakketten in de webshop zijn eenvoudig en vanaf 1 kerstpakket te bestellen!

Zelf je kerstpakket samenstellen

Zoveel mensen, zoveel wensen; hoe zorg je ervoor dat je een origineel kerstpakket samenstelt waar het hele personeelsbestand blij mee is? Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij op de hoogte van ontwikkelingen en trends in de markt. Op onze website vind je het complete overzicht van populaire kerstpakket thema’s van 2018.

Wil je meeliften op de huidige trends of populaire kerstpakketthema’s, stel dan bij Elan Gifts je ultieme kerstpakket samen in slechts 3 stappen:

  1. Kies je favoriete foodproducten uit een van onze 25 kerstpakket thema’s;
  2. Combineer de foodproducten met een blijvend kerstcadeau;
  3. Kies een bijpassende kerstgeschenkdoos.

kerstpakket zelf samenstellen

Zodra je deze stappen hebt doorlopen, regelen wij de rest! Wij zorgen ervoor dat de kerstpakketten met zorg worden ingepakt en op een door jouw gewenste datum worden geleverd.

Kerstgeschenk op maat

kerstgeschenk op maat elan gifts

Naast kerstpakketten, kun je bij Elan Gifts ook terecht voor volledig gepersonaliseerde kerstgeschenken voor medewerkers, klanten en/of relaties. We personaliseren niet alleen het kerstgeschenk zelf, maar we zorgen ook voor een mooie gepersonaliseerde verpakking en/of een gepersonaliseerde boodschap.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons dan op 076 – 532 4554 of stuur een e-mail naar sandra@elan-gifts.nl!

Showroom in Breda

Bij Elan Gifts hechten we veel waarde aan goede service en persoonlijk advies. Wil je graag persoonlijk advies, dan kan dit door telefonisch contact of een kort kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Breda. Hier kun je inspiratie op doen om een origineel kerstpakket samen te stellen.

Graag tot ziens!

Team Elan Gifts

Kerstpakkettoppers 2018

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Elan Gifts B.V.

Contactpersoon
 Sandra Langenberg

Telefoonnummer
 +31 (0)76-5324554

Kerstpakketten showroom (alleen op afspraak)
Minervum 7158a, Breda

Email
sandra@elan-gifts.nl

Website
 www.elan-gifts.nl

Mijn locatie
Bereken route