Eigen Keuze Kado

Kerstpakketten Specialisten

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  HET EIGEN KEUZE KADO KERSTPAKKET

  Eigen Keuze Kado® biedt u de mogelijkheid om uw medewerkers hun persoonlijke kerstpakketten te laten kiezen uit het magazine en/of via de laptop, tablet of smartphone.


  Eigen Keuze Kado® biedt u de mogelijkheid om uw medewerkers hun persoonlijke kerstpakketten te laten kiezen uit het magazine en/of via de laptop, tablet of smartphone. Uw medewerkers hebben de keuze uit een gelijk aanbod van geschenken, afgebeeld in het magazine en vertoond in de webshop.

  Het Eigen Keuze Kado magazine is verkrijgbaar in de volgende edities: 25, 30, 40 en 50 Cheques en liggen klaar om direct ingezet te worden.

  Uw medewerkers krijgen van u in de maand november of december, in de weken voor Kerst of tijdens de nieuwjaarsreceptie, Het Eigen Keuze Kado magazine met een begeleidend schrijven waarin een aantal cheques vermeld staat. Met die cheques kunnen uw medewerkers winkelen in het magazine. Op de bank, met een kopje koffie of een glas wijn, kunnen zij zelf hun kerstcadeau uitzoeken. Per cadeau wisselt u zo een aantal cheques in.

  PAKKETVOORBEELDEN

  Swipe for more

  Eigen Keuze Kado B.V.

  Contactpersoon
  Dhr. M. Gelijsteen

  Telefoonnummer
  +31 (0)33-4946565

  Kerstpakketten showroom
  Bedrijfsweg 7
  3831 KE Leusden


  Website