Het Eerste Groene Kerstpakketten Event

By manager | Kerstpakketten Blog

jul 21

Eco Giving en GreenGiftBox organiseren samen met Koppert Cress, het Eerste Groene Kerstpakketten Event in Nederland.

De missie van Eco Giving en GreenGiftBox is om het bedrijfsleven “groener” te maken op het gebied van relatiegeschenken en (online) kerstpakketten.

Duurzaam is niet saai

In de ontdekkingstocht naar duurzame, groene, fairtrade producten kwamen ze steeds meer mooie bedrijven tegen. Sociale entrepreneurs die met passie iets moois maken, grotendeels van gerecyclede materialen of met een mooi verhaal. Ze combineren dit in een leuke, hippe èn duurzame collectie en laten zien dat groen en duurzaam echt niet meer het geitenwollen sok gehalte heeft zoals men dat vaak nog denkt.

Om alle bedrijven te helpen een stapje te zetten richting groen en in te laten zien dat dit zeker niet saai hoeft te zijn, organiseert oprichtster Jolanda Koedood dit jaar voor het eerst een Groen Kerstpakketten Event. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar in de achtertuin, maar wel bij het meest innovatieve duurzame bedrijf van Nederland, namelijk Koppert Cress.

Groene start op groene locatie

Op deze prachtige groene locatie in het hart van het mooie Westland vindt op 24 augustus 2017 het kerstpakketten event plaats. Waar mooie producten, duurzaamheid en heerlijke proeverijen samen met een aantal partners worden gepresenteerd. Zo kunnen de bezoekers beleven en ervaren hoe ze een groene start kunnen maken deze kerst.
Natuurlijk ontzorgen GreenGiftBox en Eco Giving de klant helemaal. Zo hopen zij iedereen net zo enthousiast te maken voor een kerstpakket met een groen tintje.

Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het groene kerstpakketten event.

Mail daarom naar info@ecogiving.nl of bel 015 – 761 03 19 voor meer informatie om ook bij deze bijzondere avond aanwezig te kunnen zijn.