Eco Kerstgeschenken voor kinderen: 100% organisch

By manager | Kerstpakketten Blog

jul 25
Eco kerstgeschenken voor kinderen

Roommate – Kerstcadeaus voor eco kids

Hippe eco kerstgeschenken voor kinderen van Roommate – Voor de hippe eco mama, opa of tante!

Misschien mogen jouw medewerkers hun eigen cadeautje uitkiezen tegen het einde van het jaar. Dan zou het zomaar kunnen dat ze iets voor hun kinderen, kleinkinderen of een ander mini familielid willen kiezen.

GreenGiftBox ging daarom speciaal voor de mama’s, opa’s en coole tantes opzoek naar hippe eco kerstgeschenken voor kinderen. En wat vonden we daar? Roommate. Niet alleen mooi vormgegeven maar ook nog eens gemaakt van 100% organisch katoen.

Kinderen zijn onze toekomst

De collectie bestaat onder andere uit zitzakken, lampen, speeltenten, kussens, beddengoed en decoratieve items. De afmetingen en kleuren zijn met zorg uitgekozen, perfect passend in de meeste interieurs, zonder direct een kleurenexplosie te veroorzaken. De producten zijn bedoeld voor kinderen, maar integreren naadloos in een volwassen interieur.


Alleen al om de productnamen zou je alles in huis willen halen. Wat denk je van een Hippie Tippi, de Soul Mate knuffel of een Doodle Drop hangrekje?

100% organisch

De ontwerpers van Roommate gebruiken alleen de beste materialen. Goed voor de producten, maar ook voor het milieu. De nieuwe collectie is gemaakt van 100% organisch GOTS- en Oekotex gecertificeerd katoen. Zo weet je zeker dat je iets duurzaams in huis haalt waarvan je lang plezier hebt.

Wat wordt jouw kerstcadeau keuze dit jaar?

Duurzaamheid is voor veel bedrijven en organisaties een belangrijk thema. Voor medewerkers is het kerstgeschenk een welkome blijk van waardering. Zij willen graag verrast worden, maar vinden het ook fijn om hun eigen keuze te kunnen maken.

Door deze elementen te combineren wil GreenGiftBox werkgevers en werknemers laten ervaren dat mooie en trendy cadeaus, duurzaamheid en mvo heel goed samengaan.
Wordt je ook zo blij van deze cadeaus en wil je dit jaar eens echte leuke kerstcadeaus geven aan je personeel? Laat het ons weten via info@greengiftbox.nl of bel (015 – 76 10 319). We helpen je graag verder!

Vraag een demo code aan!

green-gift-box-close-up-1024x1024