Wat zit er in het duurste kerstpakket ter wereld?

By manager | Kerstpakketten Blog

nov 03

Als u met de kerst wilt uitpakken met luxe producten, kijk dan even naar deze luxe kerstpakketten.

duurste kerstpakket - wat zit er in

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Duurste kerstpakket: Harrods Decadence

In Nederland kost het duurste kerstpakket dat je online kunt bestellen ongeveer 150 euro. Het geven van een kerstpakket is niet alleen een traditie in Nederland, ook in Engeland geven ze een pakket rond de kerst. In Engeland heet het kerstpakket ‘Christmas hamper’. Foodbev.com publiceerde onlangs een aantal kerstpakketten om van te watertanden. Het duurste kerstpakket is zonder twijfel het Harrods Decadence kerstpakket.

Het Harrods Decadence kerstpakket is een glitter & glamour showcase van de meest verleidelijke en heerlijke smaken verkrijgbaar uit de hele wereld en zorgvuldig samengesteld door Harrods’ team van kerstpakketten experts en food leveranciers. Dit kerstpakket is bedoelt voor mensen met een echte voorliefde voor kwaliteit – van Hermès Histoire d’O extra vergine olijfolie en The East India Company sinaasappel marmelade met bladgoud tot een selectie van zeer goede wijnen en champagnes.

Een kerstpakket om van te watertanden

In totaal zijn er 24 flessen wijn en gedistilleerde dranken; zeven afzonderlijke stukjes chocolade en zoetwaren; acht verschillende soorten vleeswaren, gevogelte of vis; vier hele kazen en twee verschillende soorten kaviaar.

Prijskaartje

De prijs van dit ultieme kerstpakket? Zeg maar gerust evenveel als een gemiddelde Britse bruiloft! het kerstpakket kost £ 20.000, omgerekend ruim 28.000 euro. Kijk: daar kun je als ‘baas’ mee aankomen bij je personeel. Gelukkig zijn er nog veel meer van dit soort super kerstpakketten verkrijgbaar bij het warenhuis. Zoek op hun website op de term christmas hampers – de beste vertaling voor onze Nederlandse term: kerstpakketten.

Come back van het kerstpakket

Christmas hampers maken een come back in Engeland. Ooit beschouwd als het ultieme ‘showy-maar-lege’ relatiegeschenk, hebben kerstpakketten een echte comeback gemaakt. Alle grote Engelse retailers hebben dit jaar hun eigen versies van het kerstpakket vol ambachtelijke goodies gepropt. De kans is klein dat u nu al een bestelling heeft geplaatst voor het duurste kerstpakket ter wereld. Daarom vind u hier meer bijzondere en stijlvolle kerstpakketten van betaalbare aard. Bron: The Telegraph: 13 best Christmas hampers.

East India Company

Deluxe Festive Flavours Gift Hamper: £75, East India Company » East India Company maakt een aantal van de meest interessant gekruide traktaties die we hebben geprobeerd. In deze feestelijke thema selectie, zit met kruiden geïnfuuseerde koekjes, chocolade, thee, koffie en chutney. Ze zijn misschien een beetje erg kerstmis achtig verpakt. Maar geloof ons; dit zijn producten, waar iedereen die je ze cadeau aan doet, het hele jaar door van zal genieten.

Christmas-Celebration-Hampe

The Christmas Celebration Hamper: £275, Fortnum and Mason » Een Fortnum kerstpakket is de ultieme traktatie en de inhoud van deze zijn meestal top notch. En, zoals de naam al doet vermoeden, gaat alles in het kerstpakket over Kerstmis, met feestelijk koekjes, jam, koffie, thee en nog veel meer. Er is ook de klassieke Christmas pudding, en voor nog meer fun, zijn er crackers, een trivia spel en gouden kerstballen.

abel-and-cole

The Big Christmas Hamper: £110, Abel and Cole » Er gaat een rustiek, gezond gevoel uit van dit kerstpakket van het organic home delivery service bedrijf. De perfecte mix van hartigheid en zoetigheid. Alles wat je – anders dan de standaard kalkoen – kunt eten, zoals gerookte zalm, kaas en chutney, Christmas pudding, pasteitjes en Booja Booja truffels, plus rode en witte wijn.

harvey-nichols

All Wrapped Up: £180, Harvey Nichols » Het wordt niet verfijnder, eleganter of mondainer dan een Harvey Nichols kerstpakket. Open de sjieke zwarte rieten mand en ontketenen de onmiskenbare geur van Kerstmis, dankzij de sterke geur van specerijen. Het pakket is gevuld met mooi verpakte toffee, feestelijke marsepein, cake, speculaas, donkere chocolade, cranberrysaus, Marc de Champagne Christmas pudding, champagne, wijn en port. Quite the feast.