Je bent hier Home » Kerstpakketten Utrecht » Digusti Delicatessen

Digusti Delicatessen

Digusti Delicatessen header presentatie
Digusti is een begrip op het gebied van Italiaanse Delicatessen. Wij selecteren en importeren het beste en de lekkerste delicatessen uit Italië. Wij houden van echte pure smaken en eerlijke ingrediënten. Onze producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en grotendeels van biologische afkomst. Alles traditioneel en met liefde bereid en van de grootste kwaliteit. En dat proeft u.. gegarandeerd!

Wat hebben wij u te bieden

In eerste instantie natuurlijk prachtige pakketten die u geheel naar eigen wens kan samenstellen en naar eigen wens kan laten inpakken, compleet met alle informatie en recepten.
Maar wat ons echt UNIEK maakt is dat wij u de mogelijkheid bieden om uw pakket onder het genot van een hapje en drankje aan uw personeel in onze kookstudio uit te reiken. En wat is er leuker om gelijk te proeven en te beleven wat je in je pakket mee naar huis krijgt.

Digusti Delicatessen

Een kleine greep uit ons assortiment

Limoncello

Limoncello

Nergens ter wereld smaken de citroenen beter dan aan de Italiaanse kust. Dankzij het zwoele zeeklimaat komt het bijzondere, rijke aroma van de sappige vruchten hier volledig tot bloei. Logisch dus dat de citroenen voor onze Limoncello hier vandaan komen. Van Gennaro om precies te zijn. De citroenen voor de Limoncello zijn 100% vrij van bestrijdingsmiddel en onze Limoncello bevat geen kunstmatige aroma’s en kleurstoffen. De citroenen zijn gegarandeerd gerijpt aan de Costiera, onder andere Amalfi. Eerlijker (en lekkerder) bestaat gewoon niet! Dat beloven wij.

Spumante (prosecco)

Spumante (prosecco)

De gisting van Spumante vindt plaats op fles, vandaar de kleine fijne bubbels. Het verschil tussen Spumante en Prosecco? Bij Spumante vindt de gisting plaats op fles, waarbij men het zachte parelen van de wijn op natuurlijke wijze bekomt na een langdurige en voorzichtige behandeling van het druivensap. Een heerlijk natuurlijk gefermenteerde bubbel dus.

 

Balsamico

Balsamico

Net als bij een goede wijn, zijn de juiste ingrediënten en een zorgvuldig rijpingsproces essentieel om tot een goede balsamico te komen. Na een lange zoektocht stuitten we in Modena op de wijngaarden van de familie Bertoni, in de regio al generaties lang befaamd om de bijzondere kwaliteit van hun producten. Behalve wijnen, maken ze van hun Anchelotta druiven ook een onovertroffen balsamico, onder kenners ook wel de ‘champagne’ onder de balsamico’s genoemd. Toen we die eenmaal geproefd hadden, wisten we het zeker: deze willen we in ons assortiment!

Pasta’s

pasta

Een bevlogen pastaproducent uit Le Marche. Hij maakt al ruim 20 jaar op traditionele wijze de heerlijkste eierpasta’s, nog steeds volledig met de hand. Aldo gebruikt voor zijn pasta’s alleen biologische ingrediënten zoals meel en eieren en stopt er daarnaast een flinke dosis liefde aan toe. Na bereiding worden de verse pasta’s in speciaal gereguleerde luchtruimtes gedroogd, waardoor de volle smaak en voedingswaarde behouden blijven. Private label is hierbij mogelijk.

 

Truffel

Truffel

De truffels van DiGusti groeien in Molise, een nog onontdekt truffelgebied tussen Rome en Napels. Iedere dag speuren de drie truffelhonden van Vincenzo hier naar deze lekkernij onder de grond. DiGusti heeft exclusief voor Vincenzo’s truffels gekozen, omdat hij enkel pure truffels verwerkt, zonder toevoegingen van onder andere ansjovis. Hierdoor behoudt het product zijn aroma’s en smaakpalet. De vele prijzen die Vincenzo met zijn truffels won, onderstrepen de kwaliteit van zijn producten.

PAKETTEN

Alle pakketten zijn geheel naar eigen wens, smaak en budget samen te stellen. Wij denken graag met u mee dus maak een afspraak en kom langs bij ons bedrijf voor een gesprek en/of offerte.
www.geschenken-digusti.nl
www.digusti.nl
info@digusti.nl

Italiaanse kerstpakkettenpakketten

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Digusti Delicatessen

Contactpersoon
Fontessa Meerbeek en/of Ingmar Berkhout

Telefoonnummer
 +31 (0)6 36435562 (Fontessa)
+31 (0)6 13297227 (Ingmar)

Kerstpakketten showroom
Autoweg 28, 3911 TK Rhenen

Email
 info@digusti.nl – fontessa@digusti.nlingmar@digusti.nl

Website
  www.digusti.nl

Mijn locatie
Bereken route