Den Besten Kerstpakketten & Relatiegeschenken

Kerstpakketten Specialisten

Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Wat is er mooier dan een kerstpakket te schenken waaraan je kunt zien dat er tijd en aandacht aan besteed is, dat écht bij uw bedrijf past.

Den Besten Kerst-en Relatiegeschenken B.V. denkt met u mee van begin tot eind en biedt hierbij totale ontzorging bij het verzorgen van uw kerstpakketten en/of relatiegeschenken.

 Alle medewerkers van Den Besten hebben een passie voor geschenken en zijn hier dagelijks mee bezig. Vele beurzen in binnenland en buitenland worden bezocht, steeds weer op zoek naar de laatste trends en dat éne unieke product. Vanuit die passie en gedrevenheid worden ook producten zelf ontwikkeld en geproduceerd onder ons eigen merk “Best for you”, zodat u verzekerd bent van onderscheidende producten die nergens anders verkrijgbaar zijn.

Door onze inzet en jarenlange ervaring nemen we u alle zorg uit handen, van idee tot daadwerkelijke aflevering, wij zijn er voor u!

U kunt met ons een afspraak maken via telefoonnummer: 0184-611628, misschien zien we u snel in onze showroom?

kerstpakketten sliedrecht

www.kroonopuwwerk.nl

December is de maand van de feestdagen, cadeaus en gezelligheid. U wilt graag iets extra’s doen voor uw medewerkers en ze bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Dan komt de vraag: “Wat geef je ze?”. Op het moment dat iedereen zelf zijn geschenken kan uitkiezen is dat probleem opgelost.

“Kroon op uw Werk” biedt de oplossing! Uw medewerkers kiezen zelf hun cadeaus uit terwijl ze toch verrast worden. Kroon op uw Werk is een uniek cadeauconcept waar kwaliteit, originaliteit en een uitgebreide service vanzelfsprekend zijn. Meer informatie: www.kroonopuwwerk.nl

PAKKETVOORBEELDEN

Swipe for more

Den Besten Kerstpakketten & Relatiegeschenken

Contactpersoon
Dhr. W. Verheijen

Telefoonnummer
0184-611628

Kerstpakketten showroom
Kubus 50, 3364
DG Sliedrecht