De ultieme blijk van waardering

By manager | Kerstpakketten Blog

okt 02

De kerstperiode is een periode waarin we reflecteren, goede voornemens bedenken en dankbaar zijn voor wat we hebben. Als organisatie is dit daarom ook de beste periode om uw medewerkers te laten weten dat hun inzet gedurende het afgelopen jaar door u is opgevallen en wordt gewaardeerd.

Laat uw waardering blijken met een bijzonder geschenk
Niets laat waardering meer zien dan het overhandigen van een bijzonder geschenk. Maar wat geef je dan precies? Een geschenk vinden waar iedereen tevreden mee is, is een behoorlijke opgave. Laat uw medewerkers daarom dit jaar hun eigen cadeau(s) uitkiezen met online keuzegeschenk Feelingz!

Met een assortiment van 300 tot meer dan 1.000 cadeaus is er voor ieder wat wils. Om van het overhandigen van het geschenk een bijzonder moment te maken, wordt Feelingz altijd aangeboden in een luxe geschenkverpakking.

Maak het geschenk persoonlijk
Een geschenk waar aandacht aan is besteed, wordt het meest gewaardeerd. Daarom kunt u alle geschenkverpakkingen bij Feelingz geheel op maat laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een puzzel met een persoonlijke kerstgroet, een feestelijke sneeuwbol met een eigen insert of een compleet gepersonaliseerde geschenkbox. Met de uitgebreide maatwerkmogelijkheden laat u duidelijk zien dat u de afzender bent van het geschenk, maakt u het geschenk persoonlijk en laat u zien dat u hier tijd en aandacht aan heeft besteed.

Bij elke geschenkverpakking ontvangen uw medewerkers een codekaart met een persoonlijke bestelcode, waarmee zij in kunnen loggen op de cadeau-website. Zodra uw medewerkers ingelogd

zijn, krijgen zij uw logo en een welkomstwoord vanuit uw organisatie te zien. Hier kunt u nogmaals aangeven dat u uw medewerkers dankbaar bent voor hun inzet en fijne feestdagen toewensen.

 

  • Keuze uit 300 tot meer dan 1.000 cadeaus
  • A-merk producten, belevenissen, cadeaukaarten, goede doelen, wijn & spijs en traditionele kerstpakketten
  • Keuze uit 4 luxe geschenkverpakkingen of digitale verzending van de codes
  • Uitgebreide maatwerkmogelijkheden
  • Feestelijke cadeau-website voorzien van uw logo en welkomstwoord
  • Online rapportagetool met een overzicht van de gekozen cadeaus

 

Wilt u meer informatie over Feelingz of voorbeelden van de (maatwerk) geschenkverpakkingen bekijken?
Ga dan naar www.feelingz.nl.

Benieuwd naar de cadeau-website en het volledige cadeau assortiment?
Ga naar demo.mijnfeelingz.nl en log in met de code FLZ DMO 019

Een uniek geschenk, waar aandacht aan is besteed en waar elke medewerker zelf zijn/haar favoriete cadeau(s) kan uitzoeken!

Door: Feelingz