De leukste kerstwensen en nieuwjaarsberichten van 2017

By manager | Kerstpakketten Blog

jan 18

Geschreven door Marlous Spaven

Heb jij ook leuke kerstwens en/of nieuwjaarsbericht ontvangen? Voor mij sprongen er een aantal echt uit. Ik ben benieuwd wat jullie hebben gekregen dus mocht je een hele leuke hebben die echt in dit overzicht moet, stuur je hem dan even me door?

Leuke gepersonaliseerd kerstwens

It's snowing campagne

Van Oxyma kreeg ik een e-mail met daarin een plaatje van een ansichtkaart met mijn adres erop. Als je er op klikt kom je op een linkje waarin je jouw huis ziet (van Googlemaps) en een leuke layer er overheen zodat je het kunt laten sneeuwen, groeien of de kerstman kunt laten langskomen.

Persoonlijke URL

Van Roze Royaal kreeg ik een heerlijke roze kaart met een URL erop waar ik mijn kerstwens kon ophalen. Slim want natuurlijk ga ik even kijken en ben ik weer even bij haar op haar site. Zo kan ze ook precies zien wie op haar site is geweest en weet ze me straks weer te retargetten.

Roze Royaal website

Kerstplaat met kerstwens

De Fortune Factory stuurde me een kerstplaat in plaats van een kaart. In een e-mail stond een linkje naar een Youtube-filmpje met een leuke kerstwens. Dit was een liedje dat ze samen hadden ingezongen met een persoonlijk bericht in de tekst. De # vond ik ook erg leuk gevonden, #piekenmetkerst.

 

Kerstwens met AR

En met een beetje trots kan ik ook onze eigen kaart even de revue laten passeren. De kaart die wij naar onze klanten en relaties stuurde was meer dan een platte kaart. Hij was ten eerste erg groot om lekker in de post tussen alle kaarten op te vallen en ten tweede zat er een video onder. Met behulp van een appje kon je de kaart scannen en kreeg je onze gezichten op de kerstman geprojecteerd te zien en een leuke kerstboodschap.