Nieuw: Luxe cadeauservice van De Bijenkorf

By manager | Kerstpakketten Blog

aug 11

De Bijenkorf introduceert cadeauservice voor de zakelijke markt

Ben je op zoek naar een luxe cadeau voor je medewerkers, relaties of een kerstcadeau op maat? De luxueuze verpakking en hoogwaardige feestelijke inhoud van de Bijenkorf vormen een echte cadeaubeleving.

Nieuwe service voor de zakelijke markt

De Bijenkorf introduceert in 2016 deze service speciaal voor de zakelijke markt. De service sluit aan op de groeiende behoefte bij bedrijven die op zoek zijn naar luxe cadeaus voor hun medewerkers en relaties. De luxueuze pakketten zijn vormgegeven in een feestelijke verpakking en gevuld met de hoogwaardige producten die de Bijenkorf in haar assortiment heeft.

Pakket of cadeaucard

De Bijenkorf biedt ruime keuze uit verschillende kerstpakketten en relatiegeschenken: van een samengesteld pakket tot een verrassingsgeschenk of een Bijenkorf Cadeaucard in verschillende waardes.

Van een mooie fles wijn of luxe doos bonbons tot uitgebreide pakketten met champagne en delicatessen; uiteraard aangevuld met andere luxe artikelen als cosmetica, kookattributen, tafeldecoratie, woon- of reisaccessoires of andere mooie cadeaus.

Samenstellen

De Bijenkorf stelde een aantal pakketten samen, gebaseerd op de wensen van haar klanten maar het is uiteraard ook mogelijk een pakket op maat te maken.

Maastricht, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Den haag, Amsterdam of Amstelveen

Overigens blijft de optie altijd bestaan om individueel een eigen pakket samen te stellen in de winkels. Dit was altijd al een optie maar blijft zeker bestaan; ook in de filialen kunt u (weliswaar op kleine individuele aantallen) uw pakketten zelf samenstellen.

Op deBijenkorf.nl/kerstgeschenken kunt u terecht voor meer informatie over de service.

Bijenkorf cadeauservice