Over Kerstpakketleveranciers.nl

Over Kerstpakketleveranciers.nl

KERSTPAKKETLEVERANCIERS.NL IS EEN INITIATIEF VAN PROMZ: HET PLATFORM VOOR ACTIEMARKETING, PROMOTIONELE PRODUCTEN & DIENSTEN.

Op kerstpakketleveranciers.nl brengen wij alle kerstpakketten showrooms van Nederland in kaart. Op de homepage staat een landkaart met een selectie aanbevolen leveranciers van kerstpakketten in uw regio.

Op het kerstpakketten blog geven we aandacht aan kerstpakket ideeën, tips en trends. Ook publiceren wij elk jaar een selectie achtergrondartikelen en uitkomsten van marktonderzoek uit PromZ Magazine.

PromZ Magazine is de enige partij in Nederland die al meer dan tien jaar wetenschappelijk marktonderzoek op het gebied van kerstpakketten laat uitvoeren.

Het kerstpakket is een unieke marketing en management tool. Een kerstpakket is een extra beloning voor geleverde prestaties. Met een doordachte selectie van producten benadrukt u de waarden van uw bedrijf: duurzaam/flexibel, traditioneel of dynamisch etc.

WIJ WILLEN HR MANAGERS, MARKETEERS, ONDERNEMERS, SECRETARIEEL MEDEWERKERS EN PROFESSIONELE INKOPERS INFORMEREN EN ENTHOUSIAST MAKEN VOOR DE INZET VAN KERSTPAKKETTEN!

Het Portaal Uitgevers B.V.
Veerdijk 40-i1531 MS Wormer 
075-6475747 
traffic@hetportaal.com 
www.hetportaal.com 

Heeft u een vraag, opmerking of tip, neem dan contact op tijdens kantooruren of stuur ons een e-mail.

Kerstpakket leverancier aanmelden

Wilt u ook opgenomen worden in het kerstpakketleveranciersoverzicht?

Ik wil mijn bedrijf aanmelden

Redactie

Alle kerstpakket (pers)berichten gerelateerd aan kerstpakketten en eindejaarsgeschenken zijn welkom. Stuur je input naar webmaster@hetportaal.como.v.v. Persbericht Kerstpakketten Blog. Spelregels zijn van toepassing.