Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Eindejaarsgeschenken met een verhaal

  Complementair is een commercieel bedrijf dat gespecialiseerd is in relatiegeschenken, eindejaarsgeschenken, bedrijfskleding en signing. Ons doel is om de positie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te verbeteren.

  Geschiedenis

  Complementair is in 2013 overgenomen door Marriëte, de belangrijkste aanleiding voor de overname was de handicap van haar dochter Sharon. Wat als Sharon van school is, dacht Marriette. Komt zij dan te werken bij een sociale werkvoorziening? Zo’n kwetsbaar meisje? Om Sharon en andere mensen een plek te kunnen bieden binnen Complementair zijn de pijlers van het bedrijf uitgebreid. Inmiddels biedt Complementair een breed assortiment aan, waaronder: eindejaarsgeschenken, relatiegeschenken, bedrijfskleding en signing. Dit bood de mogelijkheid om werk te bieden aan Sharon en elf andere talenten.

  Onze cultuur

  Onze cultuur is ons succes. Binnen Complementair is iedereen gelijkwaardig. Wij gaan met een respectvolle manier met elkaar om en handelen uit vertrouwen. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur omarmt. En onze waarden consistent uitdraagt.

  Sociaal ondernemen

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zit in ons DNA. Hiervoor hebben wij in 2015 de MVO-prijs Veenendaal mogen ontvangen. Deze prijs is ons onder andere toegekend op basis van ons duurzame assortiment en de aanpassingen die wij in onze bedrijfsvoering hebben doorgevoerd. Denk daarbij aan LED verlichting en het beperken van onze afvalstromen. Het aspect dat het belangrijkst werd bevonden door de jury was dat onze bedrijfsvoering ruimte biedt aan (jong)volwassene met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  Sinds 2015 is er veel veranderd binnen Complementair. Zo bestaat inmiddels meer dan 30% van ons personeelsbestand uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit is erkend door PSO Nederland met een trede 3 en 30+ certificaat.

  Maatwerk eindejaarsgeschenken

  Bij Complementair geloven wij in de kracht van maatwerk. Een eindejaarsgeschenk passend bij u organisaties. Dit kan zowel een zelf samengesteld kerstpakket zijn als een keuzeconcept. Met een uniek kerstpakket laat u aan uw relaties, klanten en uw personeel zien dat u hen waardeert. Om tot een passend eindejaarsgeschenk te komen kijken wij naar uw budget, wie u wilt bereiken en nemen andere bijzonderheden mee in onze selectie voor u. Zo komt u goed voor de dag tijdens de feestelijke dagen. U bent altijd van harte welkom in onze showroom om vrijblijvend inspiratie op te doen.

  Complementair

  Contactpersoon
  Mevr. Marriëtte van Wagensveld

  Telefoonnummer
  +31 (0) 85 0210 876

  Kerstpakketten showroom
  Arsenaal 9,
  3905 NN Veenendaal