Company of Gifts

Kerstpakketten Noord-Brabant

Kerst voor Kids concept
company of gifts logo

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Naam: (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoon

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Extra bericht of verzoek (optioneel)

Steun ook dit jaar de vergeten kinderen

Steun ook dit jaar de vergeten kinderen 

Voor ons is het belangrijk dat iedereen een fijne kerst heeft. Daarom steunen we al jaren goede kinderdoelen met het Kerst voor Kids concept. Zo hebben we in de afgelopen 15 jaar ruim 1,4 miljoen euro gedoneerd aan onder andere CliniClowns, Het Rode Kruis en Mappa Mondo. Vanaf 2015 werken we exclusief samen met Stichting Het Vergeten Kind. 

Stichting Het Vergeten Kind 

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. Stichting Het Vergeten Kind zet zich in om de situatie van deze kinderen nu en morgen te verbeteren. En wij willen hun graag daarbij helpen, omdat ook wij het belangrijk vinden dat een kind ook kind mag zijn. 

Nieuw in 2019: Little Stars koekjes (exclusief bij Company of Gifts) 

Dit jaar hebben we een nieuw product ontwikkeld om onze actie te ondersteunen: onze eigen Little Stars, overheerlijke sterrenkoekjes. De Little Stars kunnen worden toegevoegd aan het kerstpakket of het kerstmarktassortiment. Voor elk verkocht pakje zal er € 1,- gereserveerd worden. Voor het totaal ingezamelde bedrag zullen wij in 2020 goed gevulde kinderpakketten samenstellen en deze namens onze klanten bezorgen bij de 'vergeten' kinderen in diverse opvangcentra in Nederland. 

Opbrengst kerst 2018: € 14.000,- 

Over het afgelopen kerstseizoen hebben wij samen met onze klanten meer dan 600 kinderen blij kunnen maken met een goedgevulde rugzak. De reacties waren overweldigend! 

Doe je dit jaar ook (weer) mee?

Company of Gifts


Contactpersoon
Dhr. Ronald van den biggelaar 

Telefoonnummer
088 0225 225

Kerstpakketten showroom
Croy 32
5653 LD Eindhoven


Website