ChristmasFairTrade 2019 in DierenPark Amersfoort

By manager | Kerstpakketten Blog

jul 29

De ChristmasFairTrade is een samenwerking aangegaan met DierenPark Amersfoort. Vanaf deze kerst wordt DierenPark Amersfoort de locatie waar twee weken lang kerstfairs worden gehouden, waarmee bedrijven en organisaties hun medewerkers en relaties kunnen trakteren op zelf te shoppen eindejaarsgeschenken.

De nieuwe beurslocatie biedt de bezoekers een prachtige dierentuin, is centraal gelegen en heeft ruime eigen parkeerfaciliteiten, stelt initiatiefnemer Loyalty Watchers.  Op De Buitenplaats knapperen de vuurkorven en staat de glühwein klaar voor de bezoekers. Binnen is de zaal helemaal in een warme kerst- en wintersfeer aangekleed, met vele sfeervolle kramen en een royaal assortiment aan eindejaarscadeaus. De medewerkers kunnen met een budget aan muntjes zelf hun kerstcadeaus bij elkaar gaan shoppen.

Compleet evenement

Bedrijven en organisaties kunnen hun feest desgewenst compleet laten maken met diverse borrel- en buffetarrangementen, live muziek en maatwerk programma-onderdelen. Ook het DierenPark zelf biedt diverse mogelijkheden om aan het kerstshopevent een eigen invulling te geven. Denk aan rondleidingen, exclusieve kijkjes achter de schermen en speurtochten.

Dit jaar biedt ChristmasFairTrade keuze uit de volgende data: 10 tot en met 13 december en 16 tot en met 19 december 2019. Andere data zijn op aanvraag.