Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Naam: (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Extra bericht of verzoek (optioneel)

  Wie is Charles?

  Charles.nl is de specialist op het gebied van cadeau -en kerstpakketten. Zo vind je voor elke gelegenheid wel een geschikt pakket om te geven aan je collega, relatie, vrienden of familie. Verras iemand met een mooi en stijlvol kerstpakket of kies voor een knallend eindejaar pakket!

  Bij Charles.nl kom je helemaal in de kerstsfeer. Elk jaar hebben wij weer de meest unieke kerstpakketten met feestelijke en mooie producten. Geniet van mooie wijnen, feestelijke cava’s, biologische vruchtensappen in combinatie met allerlei lekkernijen.

  Wij bieden altijd een snelle service. Zo hebben wij alles ruim op voorraad, waardoor het voor ons geen probleem is om op kort termijn hoge aantallen te leveren. Daarnaast bezorgen wij ook nog eens bij je relatie of werknemer thuis binnen de hele EU.

  Dus wil je je werknemers, relaties of familie en vrienden verrassen dit jaar? Dan ben je bij Charles.nl aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat alles snel en netjes op de plek van bestemming terecht komt. Zo vieren wij samen kerst!   


  PAKKETVOORBEELDEN

  • Kerstpakket groen
   21,95
  • Goud 2022
   25,95
  • Kerstpakket voor iedereen
   19,95

  Swipe for more

  Charles.nl


  Kerstpakketten showroom
  Wijkermeerstraat 27
  2131HB Hoofddorp