Cadeaukaarten Nederland

Kerstpakketten Noord-Holland

Nationale Bioscoopbon kerstgeschenken
Nationale Bioscoopbon Giftcard logo

  Aanvraag offerte

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Naam: (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Bericht of verzoek (optioneel)

  Nationale Bioscoopbon

  De Nationale Bioscoopbon, het leukste cadeau in het donker.

  Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een actievol, grappig of juist een romantisch uitje cadeau. De Nationale Bioscoopbon is geldig bij alle bioscopen én filmtheaters in Nederland en in te leveren voor elke gewenste film, op elke gewenste dag! De Nationale Bioscoopbon is te verkrijgen met een open waarde. Dat betekent dat u zelf een waarde tussen de € 5,00 en € 150,00 kunt kiezen. De Nationale Bioscoopbon is vervolgens in een keer of in delen te besteden bij de bioscoop of het filmtheater. De Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden aan bioscoopkaartjes.

  Stuur gratis een persoonlijke videoboodschap mee met uw cadeaukaart

  Het geven van een cadeaukaart hoeft niet meer onpersoonlijk te zijn! De Nationale Bioscoopbon biedt als eerste cadeaukaart in Nederland de mogelijkheid om uw cadeau écht persoonlijk te maken door gratis een videoboodschap toe te voegen aan het cadeau. Een persoonlijk bedankje of een mini bedrijfsfilm past toch ook perfect bij ‘het leukste cadeau in het donker’? Nu kunt u zelf creatief zijn. Neem een filmpje op via uw mobiele telefoon en deze kunt u via www.bioscoopbon.nl uploaden. De ontvanger krijgt bij de levering van de cadeaukaart een ophaalcode om de video exclusief online te bekijken. 

  Andere vormen van personaliseren 

  Naast de gratis persoonlijke videoboodschap biedt de Nationale Bioscoopbon ook andere mogelijkheden om het cadeau te personaliseren. Zo kunt u een persoonlijke boodschap in de vorm van tekst toevoegen. Deze tekst wordt op een sticker geprint en in de cadeauverpakking geplakt. Uw logo in kleur daarbij? Dat is geen probleem, neem dan contact met ons op. Ook dit is een gratis dienst.

  Ook kan de cadeaukaart zélf gepersonaliseerd worden door een foto of een logo op de voorzijde te laten drukken. U kunt online een ontwerp maken naar wens. Voor slechts € 1,45 excl. BTW per stuk (tot 500 stuks) kunt u uw gepersonaliseerde Nationale Bioscoopbon laten drukken. 

  Een extra verrassing bij de cadeaukaart

  Een cadeaukaart, dat is toch altijd verpakt in een standaard cadeauverpakking? Ja, maar het kan ook anders. Wilt u het filmthema echt laten terugkomen, kies dan voor een retro tinnen filmblikje als cadeauverpakking (voor slechts 1,64 excl. BTW per stuk).

  Wilt u liever wat lekkers weggeven? Ook dat is mogelijk! De Nationale Bioscoopbon heeft ook een luxe cadeauverpakking (die door de brievenbus kan) beschikbaar met extra versnaperingen erin. U kunt kiezen tussen twee zakjes M&M’s Peanut of een grote Tony’s Chocolonely reep. De cadeauverpakking is extra feestelijk door het gebruik van goudfolie. 

  Nationale Bioscoopbon Luxe verpakking Tony's chocolade
  Nationale Bioscoopbon Luxe verpakking Tony's M&M's chocolade

  De Nationale Bioscoopbon, het leukste cadeau in het donker…

  Meer informatie of vragen? Neem contact op met Cadeaukaarten Nederland: 035-6400017 of priscilla@cadeaukaartennl.nl. 

  • Nationale Bioscoopbon
   Nationale Bioscoopbon
   5,00

  De Nationale Bioscoopbon

  Contactpersoon
  Dhr. I.C. Schutte 

  Telefoonnummer
  +31 6 1284 7297

  E-mail
  sales@bioscoopbon.nl