Brandwijk Kerstpakketten

Kerstpakketten Gelderland

Brandwijk kerstpakketten
Brandwijk Kerstpakketten in Zaltbommel

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Naam: (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoon

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Extra bericht of verzoek (optioneel)

De ‘Wereld van Brandwijk’ bestaat uit twee bedrijven: Brandwijk Kerstpakketten, drie decennia toonaangevend in kerst- en themapakketten, en Promo.nl dat is gespecialiseerd in relatiegeschenken, promotie- en custom made producten.

Medio 2010 opende Brandwijk in Zaltbommel een nieuw, milieuvriendelijk bedrijfspand waarin niet alleen werd geïnvesteerd in de mooiste showrooms van Nederland maar ook in een groot aantal energiebesparende voorzieningen zoals een warmte-terugwin installatie.

Kerstpakkettenshowroom Brandwijk

De eigenaren Dick en Pieta Brandwijk hebben altijd gekozen voor een persoonlijke benadering.

Toonaangevende ondernemingen en instanties ervaren die aanpak als een ‘warme deken’ en gaan na dertig jaar nog steeds ‘even langs bij Dick en Pieta’!

Duurzame kerstpakket leverancier

Al tien jaar is Brandwijk Kerstpakketten koploper op het terrein van duurzaamheid. Naast ISO 9001, MVO PPP en FIRA brons is Brandwijk ook als eerste in haar branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Sinds januari 2014 is de Brandwijk Groep EPPA-zilver (European Promotional Product Association) gecertificeerd. In Europa is slechts een handvol ondernemingen hiervoor gecertificeerd.

Ook op productniveau speelt duurzaamheid een substantiële rol. Zowel in kerstpakketten en relatiegeschenken biedt Brandwijk een groot assortiment duurzame producten. Steeds meer ondernemingen en organisaties kiezen voor milieubesparende thema’s of artikelen.

Swipe for more

Brandwijk Kerstpakketten


Contactpersoon
​Dhr. D. Brandwijk

Telefoonnummer
​+31 (0)418-561699

​Kerstpakketten showroom
Bossekamp 7, 5301 LZ Zaltbommel

Insert Content Template or Symbol