Bladcadeau cadeaubon
https://www.kerstpakketleveranciers.nl/bladcadeau-tijdschriftenbon-4/


  Offerte aanvraag

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Naam: (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Graag offerte of informatie op basis van onderstaande gegevens (optioneel)

  Hét cadeau dat blijft verrassen, ook al is het al lang uitgepakt! 

  Bladcadeau is een leuk en persoonlijk cadeau om te geven. Als verjaardagscadeau, met de feestdagen, als bedankje of om zomaar eens iemand in het zonnetje te zetten.

  ​De grootste tijdschriften van Nederland exclusief in Bladcadeau

  Met Bladcadeau geef je niet één maar meer cadeautjes en dat kan al vanaf € 5,- De ontvanger kiest zelf online zijn of haar favoriete tijdschrift, die daarna gedurende enkele weken of maanden in de bus valt. Met keuze uit ruim 80 tijdschriften zit er voor iedereen een geschikt abonnement bij. Zo kan men o.a. kiezen uit LINDA., vtwonen, Flow, Libelle, Margriet, Flair, AutoWeek, Quest, Lonely Planet Traveller of Psychologie Magazine. Liever digitaal lezen? Dat kan ook via tijdschrift.nl.

  Bladcadeau is het ideale cadeau voor medewerkers en relaties. Wilt u Bladcadeau als zakelijk cadeau geven of inzetten als premium of incentive? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!
  Bladcadeau backkaarten

  Gepersonaliseerde bedrijfscadeaubon

  Op zoek naar een passend zakelijk cadeau? Met Bladcadeau krijgen uw medewerkers, klanten of relaties een unieke leesbeleving cadeau. Liever gepersonaliseerd? Ook dat is mogelijk! Bladcadeau kan geheel in stijl van uw bedrijf opgemaakt worden. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

  Zakelijk contact

  Leuk om te geven, fantastisch om te krijgen en omdat iedereen zijn of haar favoriete tijdschrift kan kiezen, ook nog eens een heel persoonlijk cadeau.

  Bladcadeau Tijdschriften

  Bladcadeau


  Contactpersoon
  Mevr. Silvia Veldboer en
  Mevr. Caroline Fles

  Telefoonnummer
  +31 (0)88-556 5610

  Kerstpakketten showroom
  Capellalaan 65,
  2132 JL Hoofddorp