Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Holland » Bladcadeau

Bladcadeau

Iemand verrassen met een cadeaubon? Bladcadeau is een leuk en persoonlijk cadeau om te geven. Als verjaardagscadeau, met de feestdagen, als bedankje of om zo maar eens iemand in het zonnetje te zetten…

Bladcadeau is de grootste tijdschriftenbon van Nederland en al verkrijgbaar vanaf €5,-. Zowel met fysieke verpakkingen als met digitale codes verkrijgbaar.

GEEF EEN BLADCADEAU

De grootste tijdschriften van Nederland exclusief in Bladcadeau

Met keuze uit ruim 80 tijdschriften zit er voor iedereen een geschikt abonnement bij. Het abonnement stopt automatisch. Zo kan men kiezen uit de 80 mooiste merken zoals LINDA., vtwonen, Flow, Libelle, Margriet, Flair, AutoWeek, Quest, Delicious of Psychologie Magazine.

BESTEL NU

Gepersonaliseerde bedrijfscadeaubon

Op zoek naar een passend zakelijk cadeau? Met Bladcadeau krijgen uw medewerkers, klanten of relaties een unieke leesbeleving cadeau. Leuk om te geven, fantastisch om te krijgen en omdat iedereen zijn of haar favoriete tijdschrift kan kiezen, ook nog eens een heel persoonlijk cadeau.

VRAAG OFFERTE AAN

Zakelijk contact

Bladcadeau is het ideale cadeau voor medewerkers en relaties. Wilt u de Tijdschriftenbon zakelijk cadeau geven of inzetten als premium of incentive? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Contactpersoon
Mevr. Caroline Fles

Telefoonnummer
 +31 (0)88-5565590

Locatie
Capellalaan 65, 2132 JL Hoofddorp

Email
salesgifting@sanoma.com

Website
www.sanoma-cadeaukaarten.nl

Mijn locatie
Bereken route