Je bent hier Home » Kerstpakketten Gelderland » Art Poetry & Design

Art Poetry & Design

Kerstpakketten, in alle soorten en maten

‘Dit kerstpakket past precies bij ons.’
Wilt u uw medewerkers verrassen met een kerstpakket dat net even anders is? Met originele en kwalitatief goede producten? Dat aansluit bij uw organisatiecultuur? Kies dan voor een kerstpakket-op-maat van Art Poetry & Design. U bedankt uw medewerkers voor hun inzet en plezierige samenwerking. Met mooie cadeaus waar uw medewerkers blij van worden. En bij uitstek een communicatiemoment om een boodschap uit te dragen.

Sfeervolle kerstmarkten, klein en groot

Iedereen is blij op de kerstmarkt

 

“Iedereen is blij op de kerstmarkt”
Stelt u zich eens voor. Een in kerstsfeer omgetoverde ruimte met kraampjes. Een breed assortiment cadeaus, groot en klein. Blije gezichten van medewerkers die zelf het kerstpakket bij elkaar shoppen. Een super persoonlijke manier van het ‘geven en ontvangen’ van het jaarlijkse kerstgeschenk. Er klinkt (live) kerstmuziek, er zijn hapjes en drankjes, veel mensen praten met elkaar, het is gezellig. En ieder is tevreden met zijn eigen cadeaukeuze.

 

“De kersttruck, onze rijdende kerstmarkt”
Een kerstmarkt die bij uw organisatie voor komt rijden, dat is onze kersttruck. Geheel in kerstsfeer aangekleed met marktkraampjes. Met een aanbod van veel verschillende cadeaus in diverse prijsklassen. Voor ieder wat wils. Uw medewerkers worden verrast met een uitnodiging om in de kersttruck hun eigen kerstpakket bij elkaar te komen shoppen. Tevredenheid gegarandeerd.

Bel gerust voor informatie, wij helpen u graag! Neem alvast een kijkje op www.artpoetrydesign.nl en laat u inspireren door vrolijke filmpjes!

Art Poetry & Design

Art Poetry & Design Witte KerstmarktContactpersoon
Mevr. F. Winterink

Telefoonnummer
+31 (0)55-3562134

Kerstpakketten showroom (op afspraak)
Schumanpark 35, APELDOORN

Email
 info@artpoetrydesign.nl

Website
 www.artpoetrydesign.nl

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Mijn locatie
Bereken route