Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Brabant » WOT-P

WOT-P

wot-p-kerstpakketten

Zoekt u naar een unieke kerstpakketten showroom in Waalwijk?

Stop dan nu met zoeken!

De kerstpakketspecialist.nl (onderdeel van WOT-P) heeft een zeer ruim assortiment kerstpakketten die u online kunt bekijken. Ook bieden wij u de mogelijkheid om vanaf 60 stuks uw eigen kerstpakketten samen te stellen, geheel naar eigen smaak en indien gewenst met bedrijfsnaam en/of logo.

Bekijk het kerstpakket assortiment online

Kerstpakketten Waalwijk

Kerstpakketten Waalwijk
Energieweg 8, Waalwijk

WOT-P is in 1997 opgericht door Edwin Bouman na eerder 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de branche. De naam WOT-P staat voluit voor World Of Textiles & Promotions. In 2000 is dit ingekort tot het huidige WOT-P (spreek uit wot-en-pie)

Met 12 medewerkers zijn wij uitgegroeid tot een volwassen speler met een grote bagage aan promotionele ervaring en hebben een neus voor trends en innovatie. Dat dit ook door het vak zo wordt beoordeeld blijkt o.a. uit het feit dat WOT-P in 2002 en 2010 werd genomineerd tot Promotional Company of the Year. Een fragment uit het laatste juryrapport: “Belangrijkste criteria voor het toekennen van de award zijn assortiment, betrouwbaarheid, service, communicatie/presentatie, vakkennis en solvabiliteit”

Kerstpakketten showroom in Waalwijk
Showroom kerstpakketten en relatiegeschenken in Waalwijk.

 

Bezoek onze Showroom
Onze showroom biedt u een overzichtelijke en ruime keuze aan relatiegeschenken en kerstpakketten. Een breed en diep assortiment en een goed advies omtrent het personaliseren van uw relatiegeschenk of kerstpakket maakt uw bezoek aan onze showroom tot een succes. U bent van harte welkom, bij voorkeur op afspraak zodat wij optimaal tijd voor u kunnen vrijmaken.

 

 

 

WOT-P Kerstpakketspecialist » Kerstpakketten Waalwijk

Contactpersoon
Mevr. L. Vissers

Telefoonnummer
 +31 (0)416-671777

Kerstpakketten showroom
Energieweg 8, 5145 NW Waalwijk

Email
sales@wot-p.nl

Website
www.wot-p.nl

Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route