Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Brabant » Tintelingen BV

Tintelingen BV

keuze kerstpakketten

keuze kerstpakketten van Tintelingen: het beste cadeau

Tintelingen is sinds 2003 marktleider in eigen keuze kerstpakketten. Wij zijn erin gespecialiseerd uw medewerkers te verrassen met optimale cadeauconcepten, waarbij uzelf compleet ontzorgd wordt in het kiezen van assortiment, het logistieke proces tot uw eigen webshop!

Tintelend maatwerk zit in ons DNA verankerd; het is immers uw cadeau en dus bepaalt u hoe uw Tintelingen eruit zien. Bij de keuzes die de ontvangers kunnen maken bieden wij enkel de beste opties in de markt aan. Inmiddels zijn meer dan 2.200.000 medewerkers blij verrast met hun Tinteling en kunnen wij met recht zeggen ‘Als de Kerstman mocht kiezen, dan koos hij voor Tintelingen’

Kies de Tinteling die bij u past

Tintelingen+

Tintelingen+ Met Tintelingen+ geef je meer dan een cadeau! U medewerkers maken een keuze uit een uitgebreid assortiment dat naast leuke geschenken, belevenissen en goede doelen ook bestaat uit cadeaukaarten. Zo vinden uw medewerkers altijd wel een leuk cadeau!

U geeft Tintelingen+ op uw eigen manier, kies één van de verschillende verpakkingen helemaal op maat gemaakt. En wilt u meer doen voor uw medewerkers dan kunt u ook een leuke extraatje toevoegen!

Tintelingen Select

TINTELINGEN SELECTTintelingen Select is nieuw in 2015! Met Tintelingen Select kunnen uw medewerkers op basis van een puntensaldo zelf een selectie maken uit een uitgebreid assortiment. Ze kunnen voor één cadeau kiezen, maar ook de punten verdelen over diverse cadeaus. Zo hebben ze ruim 500 keuzes uit geschenken, belevenissen, goede doelen en cadeaukaarten!

Voor u als werkgever zijn er daarnaast keuzes in de manier van geven en een eventueel extraatje dat u aan de Tinteling wilt toevoegen.

Tintelingen Giftcards

TINTELINGEN GIFTCARDSDe Tinteling is er in vele variaties zoals u heeft gezien! Mocht dit niet toereikend zijn, hebben we voor u Tintelingen Giftcards, een enorm aanbod van ruim 20 Tintelingen cadeaukaarten, samengesteld. De cadeaukaarten zijn te besteden bij de beste (online) warenhuizen en/of attractieparken van Nederland, zodat u ruim keuze heeft uit de beste artikelen. Zelfs een dagje uit of weekendje weg is mogelijk!

Ook bij Tintelingen Giftcards kiest u uw eigen manier van geven en kunt u een extraatje toevoegen!

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Tintelingen BV

Contactpersoon
Dhr. W. van Caulil

Telefoonnummer
 +31 (0)73-6904051

Kerstpakketten showroom
Oranje Naussaulaan 27, 5211 AT ‘s-Hertogenbosch

Email
 sales@tintelingen.nl

Website
www.tintelingen.nl

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Bereken route