Je bent hier Home » Kerstpakketten Overijssel » Ter Brugge Geschenken B.V.

Ter Brugge Geschenken B.V.

ter brugge geschenken

Iets geven wordt pas echt bijzonder als het persoonlijk is. Daar werkt Ter Brugge Geschenken graag aan mee. Ter Brugge Geschenken stelt de meest originele en passende geschenken samen. Met name op het gebied van kerstpakketten is het bedrijf een begrip in de regio. Hoe leuk is het voor u als gever om een compliment te krijgen voor het mooie geschenk?

Twentse kerstpakketten

ter brugge kerstpakketten twente showroomTer Brugge Geschenken is een Twents familiebedrijf. Het bedrijf opende in 1970 haar deuren en wordt vanaf 1995 geleid door Gert en Carla ter Brugge. Met ruim 46 jaar ervaring zijn we uitgegroeid van een leverancier van traditionele kerstpakketten, tot de meest uiteenlopende geschenken en een eigen online keuze concept, waarbij de wens van de klant bepalend is. Bij ieder geschenk is het belangrijk om het doel, de doelgroep en het budget niet uit het oog te verliezen. Onze kracht ligt in het op maat samenstellen van geschenken. Dit vraagt om inlevingsvermogen, originaliteit en kennis van de huidige trends en producten. Door onze jarenlange ervaring streven wij ernaar onze opdrachtgevers steeds weer een bijzonder en divers aanbod te doen, waarmee de medewerkers en/of relaties zich gewaardeerd voelen en de wensen en eisen van onze klant overtroffen worden.

Eigen inpakafdeling

Uniek is onze eigen inpakafdeling. Hier werken we samen met medewerkers van regionale sociale werkplaatsen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo geven wij maatschappelijk verantwoord ondernemen handen en voeten. Gert: ‘Het is mooi om te zien hoeveel plezier deze mensen hebben in hun werk. Als wij ons steentje daaraan kunnen bijdragen, dan doen we dat graag.’

We staan voor u klaar

Neemt u eens een kijkje op onze website voor de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Of breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom, waar we samen met u onder het genot van een kopje koffie met heerlijke Twentse krentenwegge en Belgische bonbons een passend geschenk selecteren en samenstellen. We staan voor u klaar!

Maak een VR tour

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Ter Brugge Geschenken

Contactpersoon
Mevr. M. Dijkers

Telefoonnummer
 +31 (0)74-2672222

Kerstpakketten showroom
Ambachtstraat 26, 7622 AP Borne

Email
sales@terbrugge.com

Website
www.terbrugge.com

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route