Je bent hier Home » Kerstpakketten Friesland » KerstpakkettenXL

KerstpakkettenXL

Kerstpakketten drachten
KerstpakkettenXL showroom in Drachten

KerstpakkettenXL: het grootste aanbod van Nederland

Er zijn vele bedrijven die kerstgeschenken vermarkten, maar Kerstpakketten XL heeft er een specialisme van gemaakt. KERSTPAKKETTEN XL is de beste en meest complete webwinkel in Nederland en België op het gebied van kerstpakketten, kerstgeschenken, keuze kerstgeschenken en eindejaarsgeschenken.

kerstpakket fakkelVos en Setz B.V presenteert haar volledige collectie Kerstpakketten en Kerstgeschenken in de webwinkel Kerstpakketten XL. Vos en Setz B.V. is een landelijk sterk en toonaangevend bedrijf in de kerstpakketten industrie. Vanuit de hele wereld importeert Vos en Setz B.V. prachtige geschenken voor kerstpakketten. Er wordt creatief invulling gegeven aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het gehele jaar worden er beurzen en fabrikanten bezocht in binnen- en buitenland. De leukste en nieuwste thema’s worden uitgedacht om uiteindelijk tot een uniek en attractief assortiment kerstpakketten en kerstgeschenken te komen.


Kerstpakketten.
 U bestelt elk kerstpakket snel en simpel online bij KerstpakkettenXL. Een geweldig assortiment, waarin u voor iedere ontvanger, iedere doelgroep en iedere gelegenheid de perfecte geschenken zal vinden. Prachtige pakketten met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Online keuze concept

 

Online keuze concept. U kunt ook kiezen voor het online keuze concept. Geef uw medewerker een Giftcard cadeau. Hiermee kunnen uw medewerkers naar eigen keuze hun cadeaus in onze cadeaushop www.kerstgeschenkvoorjou.nl selecteren en deze worden vervolgens eenvoudig thuisbezorgd.

 

Maatwerk. Voor wat meer specialisatie en kerstgeschenken in een bepaalde categorie bent u ook bij KerstpakkettenXL aan het juiste adres. Vanaf 1.000 pakketten is zelfs compleet maatwerk mogelijk.
Met meer dan 10 jaar ervaring kunt u ervan uitgaan dat u bij KerstpakkettenXL de meest originele en perfecte pakketten kunt vinden. Neemt u snel een kijkje op KerstpakkettenXL en bestel online of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waarom kiezen voor KerstpakkettenXL.nl ?

• Altijd korting!
• De beste A-merken
• Grote showroom
• Eigen inpakcentrale
• Laagste prijsgarantie
• Stipte levering
• Deskundige personeel
• Grootste assortiment

Klantenservice, showroom en productie

Contactpersoon
Dhr. Dennis van Zanten

Telefoonnummer
 +31 (0)512-570077

Kerstpakketten showroom
Edisonlaan 2, 9207 HD Drachten

Email
verkoop@kerstpakkettenxl.nl

Website
www.kerstpakkettenxl.nl

Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route