Je bent hier Home » Kerstpakketten Limburg » Kerstpakkettenidee.nl

Kerstpakkettenidee.nl

kerstpakkettenidee.nl limburgse pakketten

Kerstpakkettenidee.nl wil de beste kerstpakketten leverancier zijn!

Kerstpakkettenidee.nl is reeds vele jaren specialist in kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Aan het einde van ieder jaar zorgen wij met ongeveer 140 werknemers dat de pakketten netjes, tijdig en correct bij u als afnemer geleverd worden.

Bekijk onze score op kiyoh
De lat ligt jaarlijks weer ontzettend hoog, waardoor we mogen spreken van een groot vast klantenbestand dat ieder jaar weer bij ons terugkeert voor de aanschaf van luxe kerstpakketten.

Het is altijd weer de kunst om vernieuwend en innovatief uit de hoek te komen, waardoor de werknemer niet het idee heeft dat hij/zij dit pakket al in de voorgaande jaren heeft ontvangen. Ons team van specialisten start daarom vroeg in het jaar met de samenstelling van pakketten en collecties, waarmee we jaarlijks de markt veroveren in Nederland en Belgie. Ieder jaar weer de beste willen zijn, daar staat Kerstpakkettenidee.nl voor!

Premium kerstpakketten collectie 2016

De nieuwste collecties worden jaarlijks medio juli / augustus in de webshop geplaatst. De kwaliteit van het assortiment proberen wij ieder jaar weer een premium uiterlijk te geven, waardoor vrijwel nooit duplicaten van voorgaande jaren terugkeren. Heeft u een keuze kunnen maken uit onze uitgebreide collectie, dan raden wij u aan om uw kerstpakketten 2016 bestelling zo snel mogelijk aan ons door te geven. Op deze manier bent u verzekerd van een tijdige levering van uw eindejaarsgeschenken.

Bekijk onze collectie

Originaliteit ten top

De afgelopen tijd zijn er kosten noch moeite gespaard om een nieuwe en originele collectie samen te stellen voor het aankomende seizoen. Onze stylisten hebben met goed veldwerk en het signaleren van trends een unieke kerstpakketten collectie weten samen te stellen, welke aansluit bij een breed publiek in Nederland en België. Al jaren verrassen wij toonaangevende organisaties en instellingen met onze goedgevulde kerstpakketten en dat kunt u tevens nalezen in de reviews die wij hebben ontvangen van enkele van onze trouwe afnemers.

Kerstpakketten op maat en inhoudsartikelen zelf kiezen?

kerstpakkettenidee.nl wil de beste leverancier zijnNaast de collectie traditionele kerstpakketten bieden wij u ook een pakket op maat aan. Hiermee kunt u zelf een pakket samenstellen op basis van eigen wensen en behoeften. U bepaalt zelf hoe groot het kerstpakket wordt en wat er allemaal in zit. Kortom, een luxe eindejaarsgeschenk of wijn relatiegeschenk op maat. Let op: dit is mogelijk bij een afname van minimaal 50 stuks. Wenst u gebruik te maken van deze optie dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Één van onze medewerkers zal contact met u opnemen en de mogelijkheden bespreken.

Bepaal je eigen kerstpakket en kies uit 400 cadeaus!

Wij bieden een veelzijdig en uiterst flexibel eigen keuze concept aan, waarbij de medewerkers op basis van punten een of meerdere cadeaus kunnen uitkiezen. Het kerstpakket puntensysteem is opgebouwd zodat men 1 of meerdere cadeaus kan uitkiezen. Het assortiment bestaat uit ruim 400 cadeaus en is hiermee het grootste eigen keuze kerstpakketten concept van Nederland. De collectie bestaat uit onder andere elektronica, gadgets, belevenissen, dagjes uit, toegangskaartjes voor pretparken, tijdschriften, goeden doelen en nog veel meer. De webshop is 24/7 geopend en cadeaus worden binnen 48 uur bezorgt op het door de medewerker opgegeven afleveradres.

Hoe werkt het eigen keuze kerstpakket?

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Contactpersoon
Dhr. L. Coolen

Telefoonnummer
+31 (0)495-843242

Kerstpakketten showroom
 Staat 42a, 6031 EM Nederweert (Limburg)

Email
info@kerstpakkettenidee.nl

Website
 www.kerstpakkettenidee.nl

Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route